M.U.R.H.A.I.N.F.O.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jostakin syystä avaukseni koskien otsikon foorumia blokattiin. Kirjoitin vaan, että lukeeko joku ko. foorumia ja mitä mieltä.
Mielestäni hyviä ja asiantuntevia kirjoitusia, mutta on oikeesti avoimen r*sistinen palsta. Jopa siis kaksplussan rinnalla.

Mutta tietoja tuolta saa, tosin ei-mamurikokset (niitäkin on!) jää helposti vähemmälle, ellei ole jotain todella törkeetä.
 
vierailija
Hyvin tuolta saa tietoa, että kuka teki oikeesti ja mitä. Nimiä julkaistaan, eikä viestejä sensuroida. On tosiaan kielenkäyttö aikamoista. Avoimesti käytetään esim. sanoja n**keri, s*mpanssi, a*ina... jne. Itsellä tähdet tuossa, koska täällä sensuroidaan.

Ainoo huono on se tosiaan, että jos ei oo mamu, niin ei samalla tavalla kiinnosta. Esim. siitä 40v opesta, jolla oli seksiä ainakin kahden 12-13 vuotiaan oppilaansa kanssa, ei löytynyt mitään. Päätelmä: Tekijä on kantasuomalainen.
 
vierailija
Hauskaa viihdettä, kotipoliisien jutut kyllä siellä menee aina päin peetä ja siksi se onkin hauska forkka
Oikeassa oloon riittää se, että sanoo, että m*mut teki. Jos ei tehnyt, niin kukaan ei kommentoi. Jos teki, niin sitten voi taas anoa, että kyllähän tää tiedettiin.

Taitaa vähän olla niin kuin Alibin ja Rikollispostin kanssa. Eli iso osa lukijoista ja kirjoittajista itse rikollisia.
 

Yhteistyössä