:xmas:
Alisa73 26.12.2008 #4 Jos ei haise käyneeltä tai ole homeessa ni luulis olevan syötävää. Meillä on ollut aatosta asti huoneenlämmössä ja tänään aattelin viskata lopun pois.
Jos ei haise käyneeltä tai ole homeessa ni luulis olevan syötävää. Meillä on ollut aatosta asti huoneenlämmössä ja tänään aattelin viskata lopun pois.
vieras 26.12.2008 #5 Hmmm...mie oon keittänyt tiistaina luumusopan ja tänään sitä vielä on syöty ja koko ajan ollut keittiössä pöydällä kippo,että nyt 4 päivää ainakin,ei ole karvapeitettä pinnalla
Hmmm...mie oon keittänyt tiistaina luumusopan ja tänään sitä vielä on syöty ja koko ajan ollut keittiössä pöydällä kippo,että nyt 4 päivää ainakin,ei ole karvapeitettä pinnalla
PahaMYY 26.12.2008 #6 Meillä on aatonaatto iltana tehty ja ihan hyvälle tuo vielä tuoksuu ja näyttää, mutta uskaltaakohan sitä vielä syödä? :/
Meillä on aatonaatto iltana tehty ja ihan hyvälle tuo vielä tuoksuu ja näyttää, mutta uskaltaakohan sitä vielä syödä? :/
hemuli 26.12.2008 #7 Mä säilytän jääkaapissa, ei tulisi mieleenkään säilyttää pöydällä. Yök..lämmintä luumukiisseliä.
vieras ylempää 26.12.2008 #9 Alkuperäinen kirjoittaja PahaMYY: Meillä on aatonaatto iltana tehty ja ihan hyvälle tuo vielä tuoksuu ja näyttää, mutta uskaltaakohan sitä vielä syödä? :/ Click to expand... Juu,meillä syötiin
Alkuperäinen kirjoittaja PahaMYY: Meillä on aatonaatto iltana tehty ja ihan hyvälle tuo vielä tuoksuu ja näyttää, mutta uskaltaakohan sitä vielä syödä? :/ Click to expand... Juu,meillä syötiin