luomumaidossa kokkareita, rasvaa pinnalla, onko pilalla?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

"vieras"

Vieras
Avasin Ingman luomumaidon ihan uuden purkin ja kun lasiin kaatoi maitoa tuli kokkareita ja kellertävää rasvaa maidon pinnalle. Onko maito pilalla vai kuuluuko nää luomumaitoon?

Ravistin purkin hyvin. Myös toisessa avaamattomassa maidossa oli sama vika.
 
[QUOTE="hmmm";27813961]Onko se pasröroimatonta ja saparoimatonta? Jos on, niin rasva nouseen pintaan, kuten ennen vanhaan tonkkamaidossa.[/QUOTE]

Tuskin on pastöroimatonta, mutta homogenoimatonta luomumaito suomessa on. Silloin rasva voi "kokkaroitua" ja se on ihan normaalia, asiaankuuluvaa. Ravistelu vähän sekoittaa, mutta ei siitä millään saa samanlaista ku teollisesti pilkotusta maidosta.

Se, että onko pilalla vai ei - sen maistaa.
 

Yhteistyössä