Luin juuri yhden jutun mtv3:sivuilta

  • Viestiketjun aloittaja Ahdistunut ja häpeissään :(
  • Ensimmäinen viesti
Ahdistunut ja häpeissään :(
ja tajusin olevani sairaalloisen mustasukkainen. Suorastaan vainoharhainen :( En luota mieheen ja tutkin kännykän joka ikisen numeron ihan numeropalvelusta. Miehen luvalla mutta jokatapauksessa. Miten ihmeessä tähän oon päätynyt? ensin olin se niin sanottu unelma partneri ja nyt vainoharhainen pirtti hirmu.. Luottamusta ei tosiaan ole tippaakaan ja miehen töissä ollessa ajattelen vain että onko se siellä ja aina kun on jossain niin kyselen missä on ollu ja mitä on niiden ihmisten kanssa puhunut... Ei sen puoleen että kyllä mieskin kysyy mitä kavereiden kanssa olen puhunut mutta kuulemma vain uteliaisuudestaan...

Mistä mahdan saada tähän ongelmaan apua???

Kiitos jos jaksoitte lukea ja jopa kommentoida...
 
Ding
Itsetunto-ongelma... Miksi miehesi pettäisi? Ja jos pettäisi, niin olisko syy sinun vai miehesi? Jos miehesi pettäisi, niin hän ei selvästikään olisi se mies joksi häntä luulet.

Miehesi on ihan vapaaehtoisesti kanssasi ja ansaitsee luottamuksesi. Se että et pysty luottamaan häneen on yhtä paha kuin että hän pettäisi sinua. Oletko valmis eroamaan tämän takia, että et pysty luottamaan häneen?
 

Yhteistyössä