Ne on vääriä väittämiä.Siis onko nuo vääriä väittämiä vai faktoja?
Totta, dieetin päätteeksi kilot tulee takaisin. Pysyvä painonpudotus edellyttää muutosta elintapoihin.-kaalikeittodieetti
-Nutrilett-kuurit
....ja kilot pompsahtaa iloisesti takaisin. Paitsi että kaalilaatikko ja -keitto on hyvää
Sinähän vitsin murjaisit!
Rasvattomat tuotteet johtavat hormonaalisiin ongelmiin, voi olla vaikeaa lisääntyä tai nauttia serotoniinista. Testosteroonivajeenkin kehität jos et saa riittävästi eläinrasvoja. Esim. dha/epa saadaan vain eläinkunnasta saataasta ravinnosta, sellaisena että ihminen kykenee tämän hyödyntämän optimaalisesti.
On tärkeämpää mitä suolaa saat. Esim. Kelttiläisessä suolassa on todella hyvin ihmiselle tärkeitä hivenaineita. Ymmärräthän miksi elektrolyytit ovat ihmiselle välttämättömiä? Jos kärsit elektrolyyttien puutteesta voi sydäri yllättää!
Jos treenaat tosi kovaa=hikoilet ja juot paljon, tulee hivenaineet ja vitamiinit miettiä ja syödä sen mukaan.
GMO on kehitetty kestämään glyfosaattia! Glyfosaatti nam nam?
Aidosti luomu on tietenkin parempi. Jos esim. kanat ovat syöneet lajilleen ominaisesti, eli myös eläinproteiinia, niin munat ovat rikkaampia, sekä ihmiselle sopivampia=omega6 & omega3 balanssia ajatellen. Soijapelletillä ruokitut kanat eivät luonnollisesti ole ihmisille sopivia. GMO vapaat luomumunat ovat siis .
Nämä ovat luonnolle myös paras vaihtoehto, ei tapeta lajeja sukupuuttoon. Ekosysteemi on tärkeä pitää niin luomuna kuin mahd.
Ihminen todella on eläinkunnasta saatavan ravinnon kuluttaja. Sesongista riippuen on toki mennyt muutakin: suomalaisella esim. marjat ja vaikkapa puerto ricolaisella mangot.
Koita kelttiläistä."Muodikas erikoissuola ei ole tavallista suolaa terveellisempää
Kaupan suolavalikoimissa on tavallisen suolan lisäksi myös monenlaista erikoissuolaa, kuten ruusu-, vuori- ja kristallisuolaa tai Himalajan suolaa. Erikoissuolat ovat olleet terveyssuolan maineessa, koska ne sisältävät pieniä määriä kivennäisaineita, esimerkiksi magnesiumia, rautaa ja kaliumia. Kivennäisaineita on erikoissuolassa kuitenkin niin pieniä määriä, ettei niillä ole merkitystä ravitsemuksen ja terveyden kannalta.
Verenpainetta kohottavaa natriumia erikoissuolat sisältävät yhtä paljon kuin tavallinen ruokasuola. Useimmat erikoissuolat ovat jodioimattomia."
Viimeksi hehkutit Himalajaa ..Koita kelttiläistä.
Onhan mineraalisuolat huomattavasti parempia kuin kuumennetut valkaistut=yliprosessoidut pöytäsuolat!
Edelliseen viestiin lisäten: vedenelävistäkin saa jodia luontaisesti, ei tarvitse syödä yliprosessoitua suolaa.
Noh, sekin on parempi kuin yliprosessoitu pöytäsuola.Viimeksi hehkutit Himalajaa ..
Kunhan pitää huolta että ne elektrolyytit saa - ne todella ovat elintärkeitä. Jos esim. heikottaa niin helpointa on heittää huiviin hiukan rikasta suolaa ja melkein heti vettä päälle. Näin elektrolyytit avaavat nesteelle ovet soluihin parhaiten."Hivenaineille toki on käyttöä, mutta siitä kelttiläisestä merisuolastakin hyvin suuri osa lienee ihan tavallista natriumkloridia. Jos sitä sitten viskaa teelusikallisen ruuan sekaan, kyseisen lusikallisen hivenainesisältö on aivan yhtä tyhjän kanssa – ruuan muilla ainesosilla on ravitsemuksen kannalta huomattavasti suurempi merkitys. Jos taas viskaa teekupillisen, ongelmaksi muodostuu se suola. Lääketieteen professori Juhani Knuuti on kirjoittanut Himalajan vuorisuolasta, sama pätenee Postin merisuolaan."
Jos on syönyt vihanneksia ja hedelmiä ei tule yht'äkkistä "elektrolyyttipulaa"Kunhan pitää huolta että ne elektrolyytit saa - ne todella ovat elintärkeitä. Jos esim. heikottaa niin helpointa on heittää huiviin hiukan rikasta suolaa ja melkein heti vettä päälle. Näin elektrolyytit avaavat nesteelle ovet soluihin parhaiten.
Jos on syönyt vihanneksia ja hedelmiä ei tule yht'äkkistä "elektrolyyttipulaa"
Suolalla?Voi tietäsit vain! Urheilijoitakin saa tankata vaikka ja miten helteellä!
Kiirettä pitää nyt silti, en vieläkään kerkiä kunnolla kotiutua.On se kiva kun tuo Lispetti on palannu mökkeilemästä niin ruokaketjuissa on kunnon tappelut
Kananmunista saa riittävästi mut niitä täytyy muistaa syödä. Yhteenlasku näyttää.Koita kelttiläistä.
Onhan mineraalisuolat huomattavasti parempia kuin kuumennetut valkaistut=yliprosessoidut pöytäsuolat!
Edelliseen viestiin lisäten: vedenelävistäkin saa jodia luontaisesti, ei tarvitse syödä yliprosessoitua jodisuolaa.
Me syötiin tänään pari sokeriherneen palkoa. Tuolta kukkapenkistä. Kamomillat kukinnot kasvavat härkäpapujen vierellä tosi isoiksiJos on syönyt vihanneksia ja hedelmiä ei tule yht'äkkistä "elektrolyyttipulaa"
Muttei enää se paras ?Noh, sekin on parempi kuin yliprosessoitu pöytäsuola.
Himalajansuolan tuottamisessa käytetään lapsityövoimaa.Noh, sekin on parempi kuin yliprosessoitu pöytäsuola.