Los Arcos, Inglés, Gran Canaria

Onkos kukaan ollut kyseisessä apartementoksessa ja millainen se oli? Olemme ensi talveksi katsomassa matkaa ja tuollainen pisti silmään. Koko perhe mahtuisi samaan huoneistoon ja hintakaan ei ihan mahdottomimmasta päästä... :)

Olisi kiva vaan kuulla jo siellä käyneiden mielipiteitä paikasta.... :whistle:
 
Heippa!

Ollaan lähdössä tulevana lauantaina eli 26 pvä kyseiseen hotelliin. Meitä minä, mies ja 5.1-07 syntynyt tyttö.
Hotelli vaikutti meidänkin mielestä kivalta. Iso plussa oli myös et on 1-kerroksinen hotelli joten lastenrattaiden kanssa kulkeminen on edes hieman helpompaa =)
Muuten olemme Inglesissä olleet 2 kertaa, tosin ilman perhettä vielä silloin ja kohde ainakin on kiva.

Voisin laittaa Sinulle hotelli ja matkakuulumisia kunhan olemme palanneet.
Hieman vaan jännittää tuo lento, tai siis se miten saamme tuon vilkkaan juuri kävelemään oppineen tytön pysymään matkan ajan kauniisti ja sylissä :)

Onko teillä miten pieniä mukana?
 
Olisipa ihanaa, jos laittaisit vähän mielipiteitä matkan jälkeen! :flower: :hug:

Meidänkin mielestä se vaikutti mukavalta ja siellä ainakin olisi noita uima-altaita ja vieläpä osa lämmitettyjä!

Meillä ei enää ihan pieniä mukana, isot neidit 14v ja 12v, tuo pieninkin jo 4v, joten meillä taitaa jo seuraavalla reissulla jäädä rattaat pois. Marraskuussa Lanzarotella rattaat oli vielä mukana.

Meillä tuo pienin on todella vilkas pakkaus, mutta ihmeesti se malttoi siellä koneessa olla. Ottakaa mukaan joitakin kivoja leluja tai kirjoja. Meillä ei neiti suostunut nukkumaan lainkaan koneessa, mutta onneksi nuo palapelit ja kirjat pelasti tilanteen! Eikä ne lentoemot ihan hirveän pahalla silmällä katsoneet, vaikka neiti välillä siinä käytävälläkin juoksenteli. Meillä oli pienimmälle mukana vähän mehua yms. naposteltavaa joten sekin vähän rauhotti.

Oikein nautinnollista ja mukavaa matkaa!! B) Me täällä vasta haaveillaan reissusta... :/ Ja jos viitsit niin olisi tosissaan kiva kuulla kokemuksistanne!
 
Kirjoitin pitkän tekstin mutta katos jonnekin, nyt en jaksa näpytellä heti perään uudelleen... Joten maltahan odottaa, josko huomenna saisin aikaseks. =)

Mutta turhat jännät pois, hotelli oli aivan loistava!!!

Nyt nukkumaan...
 
No niin, duunissa olen mutta enköhän nyt ehdi...

Eli olemme enemmän kuin tyytyväisiä lomaamme.
Lento meni hyvin ja huoneisto oli tosi kiva. Siellähän on kaksioita ja kolmioita, meillä oli kaksio joka on oli mukavan meille, tyttö kun nukkui makuuhuoneessa meidän kanssa pinniksessä. Teidän kannattaa ottaa ehdottomasti kolmio jotta mahdutte... Tai varmasti mahtuu mutta olohuoneen sohvan kun laittaa sängyksi, ei huoneessa mahdu enää kävelemään. Lisäksi oli melko kapoinen punkka...

Aikuisten sängyt olivat ihan jees mutta eipä löytynyt petauspatjaa lainkaan joten melko inhottavasti joustinpatja painoi lonkkia ja olkia
:kieh:

Huoneiston keittiövarustus hyvä, löytyi jopa mikro jota ei luvattu olevan, helpotti meidän elämää huomattavasti...

Ja sitten piha. Huoneet ovat ns. kolmen asunnon rivareita joissa jokaisella oma erilainen, eri muotoinen, erikokoinen ja eritavalla aidattu piha... Meille sattui huoneisto jossa iso laatoitettu etupiha sekä valtava takapiha nurmikolla ja korkealla pensasaidalla joten meidän takapihalle ei nähnyt muut. Siellä sitten tytön päikkyjen aikana nudesti aurinkoa pintaan otettiin B) Lisäksi jokaisen huoneiston pihalla on 2 omaa aurinkotuolia, 2 pöytää ja 4 tuolia...

Altaita oli se 4, isoja kaikki ja kivoja. Hotellilla oma supermarket, hieman kalliimpi kuin isot mutta ajoi asiansa oikein hyvin esim aamusämpylää hakiessa...
Lisäksi aika surkee minigolf, pystyi sitä peöaamaan mutta siihen kertaan jäi se nautinto. Pieni aidattu leikkialue oli jossa joku liukumäki jne..

Ja niitä kissoja on hotellilla paljon. Ovat kyllä suht hyväkuntoisia, on ruokintapaikat ja juomat kunnossa. Mutta kärkkyvät tietenkin turitejen herkkuja. Me emme antaneet niille herkkupaloja joten eivät suuremmin makoilleet meidän pihalla mutta hyvänä esimerkkinä naapurit jotka antoivat niille ruokaa. Muutama kissa aina pihalla aurinkotuoleissa makaamassa. parhaillaan 12 kissaa odotti väkeä saapuvaksi takaisin... Ei kiva...

Siivoukset hoituivat viikon aikana 3 vai 4 kertaa, pyyhkeet vaihtoi mutta lakanoita ei vaihdeta viikon aikana kertaakaan...

Mutta voin kyllä suositella. Tuo piha homma oli mielestäni niin luksusta, ei käynyt kateeksi pienet hotellin parvekkeet :LOL:

Nyt pitää jatkaa töitä, kysele jos jotain unohtui tai haluut lisäinfoa...



:wave: Ja mukavaa matkaa !!
 
Tuo oma piha ja "oman asunnon tuntu" se meitä siellä viehättääkin. Mä en ole mikään hotelliasuja... :ashamed: Tai toki asun hotellissakin, mutta jotenkin nuo bungalowit miellyttää enemmän. :D Marraskuussa oltiin Lanzarotella Puerto del Carmenissa ja hotelli Florestassa, ne myöskin oli mukavia vaikka olivatkin "hotellimaisia". Siis useampi asunto samassa talossa ja kahdessa kerroksessa. Mutta mukavaa oli, sielläkin kaksi sisäänkäyntiä ja meillä maaterassi.

Kolmiota katseltiinkin, vielä siinäkin yksi joutuu nukkumaan olkkarin sohvalla. :| Mutta eiköhän tuo mene. :D Vai nudena sitä aurinkoa otettiin!! :D :D No niin mäkin oisin tehnyt jos siihen vaan mahdollisuudet.

Olikos siellä muuten keittiössä kahvinkeitintä? Me kun onnettomat kaivataan tavallista suomi-kahvia, eikä niinkään niitä suolenhuuhdonta aineita! :x Ne kun ainakin meikäläisen mahalle vähän liian stydiä kamaa... :ashamed:

Oliko joku niistä altaista lämmitetty?

Ja oliko siellä mahdollisuus aamupalaan? Sitä tässä kaipaillaan sillä sitten pärjää päivään ja päivällä voi sitten tehdä kahvia/kaakaoo/ teetä ja syödä leipää, hedelmiä ja jugurttia. Kummasti säästää meidän perheen syöntikuluissa. Näin ollaan yleensä tehty.

Ei siis kannata niitä kissoja ruveta syöttämään... No oikeestaan ei niin kauheesti innostakkaan, mehän mennään lomalle ja kissat ja muut elukat jää kotiin... :D B)

Mutta kiitos miljoooonasti tiedoista, on aina mukava kuulla muiden jo paikassa käyneiden mielipiteitä... :flower: :flower: :D
 
Elikkä on kahvinkeitin, leivänpaahdin, paistinpannu, kattiloita sun muita välineitä ihan kattavasti.

Hotellilla on oma ravintola josta myös aamiaista sai, hinta oli kai 6? per nuppi. Me ei käyry kertaakaan joten sen laadusta en osaa sanoa mitään. Me kun keitettiin aamuisin ite kahvit ja tehtiin sämpylät, jääkaappi kun oli niin oli ihanaa aamuauringossa syödä terassilla kaikessa rauhassa ja rahaa säästyi...

Vedenkeitintä ei ollut mut kattilalla saa ne aamuteetkin hoidettua...

Ja oli yksi allas lämmitetty. Hävettää vaan kertoa et ei käyty edes kokeilemassa sitä, sellasia lämpimänvedeb ystäviä ollaan et ei ne lämmöt ois kuitenkaanmeille riittäneet, lähellekään

:LOL:
Taitaa olla Thaikkula ainoa paikka jossa tämä perhe tarkenee nahkansa kastella, siis emme ui suomenkesässäkään B)

Tässä muutama kuva.
Ekassa kuva olohuoneesta http://www.aijaa.com/v.php?i=1612085.jpg

Ja sit hieman takapihakuvaa aamupalalta http://www.aijaa.com/v.php?i=1612087.jpg

Toivottavasti linkit toimii....



 
Hyviä kuvia, näytti ihan siltä kuin kuvittelinkin... Oliskohan meidänkin bungalowissa noin ihana pieni ihminen ??!!?? :D

Meillä nuo lapsoset kyllä hilluu vedessä vaikkei se niin lämmintä oliskaan... B) Maltankohan millään odottaa vuoden vaihteeseen!!! :ashamed:
 

Yhteistyössä