Löytyisikö?

Löytyisikö ihmistä(/perhettä), joka harrastaa matkustamista, puutarhailua, mökkeilyä, marjastamista ja yleensä syksyilyä, leipomista, ruoanlaittoa, ulkoilua, välillä yksinäisyyttä ja oleilua, tv:n tuijotusta, pyöräilyä, kuntosaliREHKIMISTÄ (on kyllä jäänyt oleellisesti vähiin!), joskus kunnon bailaamista tai hillittyjä illanviettoja, juhlien pitämistä, on kiinnostunut sisustamisesta ja jopa rakentamisesta tai vaikka ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä. LASTEN - JA KODINHOIDON lisäksi? Ihmistä, joka tietää myös, mitä on empaattisuus ja inhimillisyys, toisen huomioonottaminen ja ennenkaikkea rehellisyys.

Tässä ei etsitä mitään dramatiikkaa eikä muutaman kerran nettipalstailua tai äiti-lapsi -rinkiä, vaan aitoa/aitoja itsensä tuntevia ja itsensä kanssa toimeentulevia ihmisiä, jotka ovat nähneet ELÄMÄÄ. Rotu, uskonto, ikä, sukupuoli jne. ovat sivuseikkoja.

Olen 37- vuotias hoitovapaalla oleva kahden pienen pojan (keskosvauvoja) äiti Järvenpäästä. Lähetä viestiäsi, jos mielestäsi "sovit analyysiin" =)
 
äiti76
Heippa!!

täällä 28-vuotias pienen pojan äiti jolla täysin samat ajatukset ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. olisi mukava tutustua lähemmin!!
voit kirjoittaa minulle os. p.l@luukku.com :)
 

Yhteistyössä