Lidlin vaipat?

yxz
Vastaavat niitä Liberoita, joita myytiin n. 7 vuotta sitten. Paakkuuntuvat, vaikkei vaippoihin olisi vielä tullut mitään. Märkänä ovat sitten tönkköjä möykkyjä, nykyiset Liberot pysyvät pehmeinä, vaikka nestettä olisi reilustikin, tosin paisuvat nekin. Lidlin vaipat ovat jotenkin sellumassamaisia sisältä, kun Libero ja Pampers ovat geelirouhemaisia.
 
Käytän Lidlin vaippoja vallan kahdelle vaippaikäiselleni. Kokemusta vuoden ajalta. Hinta halpa vrt. Pampers tai Libero. Paketin hinta 9.90e. Taloudellinen säästö suuri. Eivät ole aiheuttaneet ihottumaa, eikä olleet sen huonompia imukyvyltään kuin muutkaan. kalliimmat vaipat ehkäpä pehmeämmän tuntuisia iholle. Hinta ratkaisee.
 
Acer
meillä oli esikoisellä käytössä ja ihan ok toimi. ei vuotanu niinkuin muumit mutta ei ihan niin istuvia kuin esim. pampersit. ei iho-oireita pitkässäkään käytössä. kantsii kokeilla!
 
Minä en todellakaan ollut tyytyväinen!
Lapseni on kaksi vuotta ja ikinä ei ole ollut itään ihottumaa tai nyppyä pepussa. Nyt mummu osti näitä vaippja ja heti oli peppu rikki. Ne eivät ime pissaa tai kakkaa yhtään ja ovat mielestäni heti "täysinäisen" oloisia. Mutta tä on tietenkin vain meidän perhee kokemus vaipoista!
 
Sidney
Meillä pampersit ja liberot tekivät ihottumaa yms, mutta nämä kaikki halpavaipat ovat olleet ihan ok...Ei mitään ongelmia ole ainakaan meillä ollut noitten takia!! Ja ollaan nyt käytetty Lidlin, pirkan ja muumi vaippoja...Niin ja niitä mitä siwasta saa!!
 
meille parhaita ovat olleet muumit. pitävät hyvin, eikä tule ihottumaa. muitakin ollaan kokeiltu, mutta palattu aina muumiin! :)

lidlin vaipat on periaatteessa ok, mut jotenkin vanhan mallisia eivätkä kestä koko yötä. :(
 
hemari
Meilläkin vaipat paakkuntuivat heti.Olen ollu tosi tyytyväinen Spar vaippoihin.Ihan pienille käytin Liberoja ja pari vuotiaana sparin.Hinta on hyvä,n.36 kpl maksaa vähän alle 8 euroa.Kokeilkaapa
 

Yhteistyössä