Lidlin cordon bleu, miten valmistatte?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kokkitar
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
K

kokkitar

Vieras
Ohjeessa ei ole uunissa valmistamisesta sanaakaan.
Pannulla paistettaessa niistä tulee ensin rapeita, mutta kun niitä ohjeen mukaan pitää hauduttaa, niin lössähtävät kurjasti. Rasvakeitintä meillä ei ole.

Oletteko paistaneet vai tehneet uunissa? Mä en jotenkin myöskään meinaa uskoa, että paistamisessa riittäisi 4min./puoli ja 6min. haudutus kannen alla, koska isoja kananpaloja kuitenkin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kokkitar:
Ohjeessa ei ole uunissa valmistamisesta sanaakaan.
Pannulla paistettaessa niistä tulee ensin rapeita, mutta kun niitä ohjeen mukaan pitää hauduttaa, niin lössähtävät kurjasti. Rasvakeitintä meillä ei ole.

Oletteko paistaneet vai tehneet uunissa? Mä en jotenkin myöskään meinaa uskoa, että paistamisessa riittäisi 4min./puoli ja 6min. haudutus kannen alla, koska isoja kananpaloja kuitenkin.

Uunissa 20-30min, 200`c
 
Siellä oli ennen niitä joissa ihan luki että uunissa voi tehdä. Mä harmittelin kun nämä mitä nyt myydään, niissä ei uunia luekaan, oli niin helppo laittaa uuniin vaan pikasesti.
Nykyään mä paistan ne, mutta jätän hauduttamisen pois...
 

Yhteistyössä