alotan siis tekemään sitä täyekakun pohjaa. nyt en kuollaksenikaan muista että miten "kovaksi" se sokeri-munaseos pitää vatkata ennenkö voi heittää ne jauhot ym sinne sekaan?
Tuo pätee valkuaisvaahtoon. Aika kauan saa sokerikakkupohjaa vatkata ettei taikina tule kiposta ulos...mahdoton jos taikina ainesten mittasuhteet on oikeinAlkuperäinen kirjoittaja Kirsikka:Niin kauan että kun käännät kipon ylösalaisin, ei taikina pois tule. .
eikös toi ylösalas juttu oo lähinnä koskien marenkia kun teet.. ?Alkuperäinen kirjoittaja Kirsikka:Niin kauan että kun käännät kipon ylösalaisin, ei taikina pois tule. Tai että saat vatkaimella tehtyä kahdeksikon ilman että se katoaa siitä.
Minä paistan aina keskitasolla, mutta paistan kiertoilmauunissa...en tiedä sitten miten tavan uunissa on.Alkuperäinen kirjoittaja Flow87 -Los tehottomuus-:ja eikös niin että uunissa alimmalla tasolla paistetaan?
:attn:Alkuperäinen kirjoittaja Flow87 -Los tehottomuus-:ja eikös niin että uunissa alimmalla tasolla paistetaan?