Lego-ulkovaatteet, mistä saa ja millaisia kokemuksia?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Keltaisella ketulla on tavallinenkin kauppa Isossa Omenassa. Meillä oli viime talvena Legon haalari ja oli kestävä ja hinta-laatu suhteeltaan hyvä. Mitoitus oli niukempaa verrattuna Reimaan tai Ticketiin. Meillä oli 116cm Lego ja 110cm Ticket ja silti ticket tuntui reilummalta. Mutta Lego sopi hyvin hoikalle lapselle. Muistaakseni Lego voitti joitain haalaritestejä joko viime talvena tai sitä ennen. Meidän haalari lähti todella hyväkuntoisena eteenpäin, vaikka sillä laskettiin jäämäkeä sun muuta.
 
"Ami"
Lego vaatteissa on tosi pieni kaula-aukko. Meidän lapsen 2 vuotiaalle serkulle, jolla on iso pää, ei sovi oikein mikään legon vaate päälle. Kannattaa kokeilla ennen ostoa. Esim. Jesper Juniorissa on Legon vaatteita. Ovat aika kalliita, mutta jälleenmyyntiarvo on myös hyvä. Tytöllämme on kaksi Legon fleece paitaa ja ovat olleet kovassa käytössä meillä.
 
"illi"
[QUOTE="Ami";24747083]Lego vaatteissa on tosi pieni kaula-aukko. Meidän lapsen 2 vuotiaalle serkulle, jolla on iso pää, ei sovi oikein mikään legon vaate päälle. Kannattaa kokeilla ennen ostoa. Esim. Jesper Juniorissa on Legon vaatteita. Ovat aika kalliita, mutta jälleenmyyntiarvo on myös hyvä. Tytöllämme on kaksi Legon fleece paitaa ja ovat olleet kovassa käytössä meillä.[/QUOTE]

Kai se pää ulkohaalarin aukosta mahtuu varsinkin, jos avaa vetketjun..? Jos ei on kyllä tosi iso pää.
 
Mä ostin tytöllle kirpputorilta ihan uuden veroisen legon toppahaalarin 20e hintaan. Meillä on ollut muutamia legon sisävaatteita ja musta ne on hyvä laatuisia. Mutta tosiaan kaikkia legon vaatteet olen itse kirpputoreilta haalinut.
 
Viimeksi muokattu:
we
Meillä oli käytettynä ostettu legon toppapuku viime talven ja oli kyllä hyvä. Piti lämmön paukkupakkasillakin eikä kulunut, vaika oli päivittäin käytössä päiväkodissa.
 
Huom harmaana
Meillä oli muutama vuosi sitten käytettynä ostettu legon toppahaalari pojalla ja tykkäsin siitä ihan hirveästi. Ei tullut yhtään mitään jälkiä ja lähti uudenveroisena vielä kolmannellekin käyttäjälle. Lisäksi oli tosi hyvän näköinen simppeli tummansininen.

Meillä on ollut Legon sisävaatteita nyt paljon ja pojalla on aina ollut aika isokokoinen pää, eikä mitään ongelmia ole kaula-aukkojen kanssa ollut huppareissa tai t-paidoissa. Joten ihan heti en allekirjoita kaula-aukon pienuutta.
 
dubloikäinen
Ostin toppatakin vuosi sitten ja oli erinomainen viime talvena - ei nuhraantunut yms. oli lämmin. Ja on vielä ihana kuosikin. Kestävyydestä; meillä on ollut Legon kirpparilta löytyneet vakosammarit kovassa käytössä ja olen ollut yllättynyt ettei niistä näy yhtään vähintään 2krt/vko pesu ja lattialla meuhaaminen. Ilmeisesti legolla hyvä laatu.
 
Meillä oli jokunen vuosi sitten legotecin puku ja se oli oikein kestävä niin kulutuksen kuin vedenpidon suhteen. Ehkä hävisi hivenen ticketin kulutuksenkestolle - mutta voi olla että talvissakin on ollut eroja. Sitten meillä on on vieläkin jotkut legon unlimitex-housut ja niissä kyllä oli lapuissakin vain 3000mm vesipilari - ei yhtään samaa tasoa kuin tuo vanhempi puku. Kulutuksenkesto selvästi heikompi (eli vähemmällä käytöllä selvät jäljet). Valitettavasti vaan ei oo legolla tullut enää yhtä kivaa kuosia vastaan, joten sen takia ei ole tullut ostettua enää toistamiseen.

Legon sisähousut ja shortsit ovat olleet suosikkeja, jos vaan väri on ollut hyvä. Sopivan kapoisia ja säädettävät vyötäröt. Siirtyvät kirpparille lähes uuden veroisina käytöstä huolimatta. Paidat on vähän turhan leveitä, joskus tulee kivoja StarWars-kuoseja vastaan ja täytyy ostaa. Mutta muuten meilläkin on hupparissa pää kinnannut, mutta silloin oli hihojen pituuskin viimeisiillään ja jäi käytöstä pois muutenkin :D Housuja siis yritän bongata tarjouksista/alesta, mutta paitoja ostan aika vähän - muualla on kivempia.
 
"minimussu"
Onko Legossa fleece-vuori vai sellainen reimatec/remu tyylinen?
Mietityttää onko Legon haalari tarpeeksi lämmin paukkupakkasille. Onko esim yhtä lämmin kuin molon polaris, ticketit tai popin puku?
 
[QUOTE="minimussu";24821669]Onko Legossa fleece-vuori vai sellainen reimatec/remu tyylinen?
Mietityttää onko Legon haalari tarpeeksi lämmin paukkupakkasille. Onko esim yhtä lämmin kuin molon polaris, ticketit tai popin puku?[/QUOTE]

Meillä on ollut ohuempaa kuin paksumpaakin Legoa. Tickettejäkin saa muuten eri vahvuisella kerroksella ja Mololla on ohuttakin....
 
Lego tec talvihaalari on ollut yhden talven, jäi meillä kakkoshaalariksi. Kangas kesti kyllä hyvin kulutusta ja kosteutta, mutta pesun jälkeen tuntui, että sisälmykset jäi huonosti, paikoin tuntu "kaljuja" kohtia, siksi jäi kakkoskelien haalariksi ja paukkupakkasilla oli toinen haalari.

Mie pesin kyllä ohjeiden mukaan :snotty:
 
"hei!"
meidän lapsilla ei ole näitä vaatteita ollut, mutta tuttavamme pitää niistä todella ja kehuu laadukkaiksi. Naapurin pojalla on paljon näitä vaatteita ja aivan hirveässä kunnossa. Ulkohousut ja polvien kohdat puvuista aivan kuluneet. Puserotkin aikasta kuluneita. Toki käyttäjissä on eroja. Hän saa kaiken uutena.
 
"Jami"
ostimme legon haalarin ja käytimme sitä noin viisi kertaa lumi keleissä, pulkkamäessä ja muissa lumi touhuissa. Tämän jälkeen polvessa on jo pinta rikki ja vedenpitävyys oli siinä. Valmistaja ei myönnä valmistus virhettä vaan sanoo että osunut johonkin terävään mitä ei ole tapahtunut. Meillä oli aiemmin Ticketin haalari kaksi talvea ilman mitään ongelmaa. Oli ensimmäinen ja viimeinen Legon haalari.
 
"vieras"
2.5v tytöllä nyt ollut Legotec toppapuku käytössä tän talven. Kurakeleistä pakkasiin ja ihan priima edelleen. On pesty, ei muutoksia. Todellakin suosittelen. Siskollaan Reimatec, ei siitäkään pahaa sanaa sanottavana.
Myös Legon toppatakki löytyy, ollut eka vanhemmalla yhden talven, nyt nuoremmalla toista talvea ja kuin uusi. Toki on ns. parempi takki, mut ei ole pesuistakaan ollut moksiskaan.
 
"Jonna"
Alkuperäinen kirjoittaja ärsypilämi;24821902:
Lego tec talvihaalari on ollut yhden talven, jäi meillä kakkoshaalariksi. Kangas kesti kyllä hyvin kulutusta ja kosteutta, mutta pesun jälkeen tuntui, että sisälmykset jäi huonosti, paikoin tuntu "kaljuja" kohtia, siksi jäi kakkoskelien haalariksi ja paukkupakkasilla oli toinen haalari.

Mie pesin kyllä ohjeiden mukaan :snotty:
Mulla sama kokemus! Muuten kyllä todella hyvä haalari, kestävä ja toimiva, mutta kakkosella (esikoisella käytössä yhden talven ennen sitä) ei enää ollutkaan lämmin, vaan jätkä paleli aina kunnes vaihdoin haalaria. Eikä kuitenkaan oltu pesty kuin ehkä alle 10 kertaa ja ohjeen mukaan. Mitoitus sellaista, että selkä on aika pitkä ja etenkin hihat lyhyehköt, ja kaulus tosiaan aika niukka eli kannattaa kokeilla ensin.

Muuten oli tähän saakka suosikkihaalari, mutta nyt taidamme ostaa vain Reiman pukuja, ne kestävät seuraavalle moitteettomina ja mitoituskin on meidän muksuille sopiva! :)

Ja mitä muuten tulee Ticketin haalareihin, niin nyt ollut toista talvea käytössä (kun niin kehuttiin, niin pitihän se kokeilla) ja hankalampaa haalaria saa hakea! Kestää kyllä hyvin käytössä ja on lämmin, mutta TODELLA hankala pukea - lahkeensuiden kuminauhat on tosi tiukat ja hihansuiden lumilukot (jotka ihan turhat!) ihan mielettömän tiukat joista aikuinenkaan ei meinaa saada rukkaskättä läpi saati että lapsi itse saisi puettua! Iso pettymys!
 
Yks mamma
Meidän haalari ostettiin tammikuussa 2013 ja keväällä oli jo tosi huonossa kunnossa. Itse haalari on hoikalle hyvän mallinen ja tosi lämmin. Miinuksena ulkopinta, joka 3 vuotiaan tytön käytössä ei kestänyt koko talvea. Polvissa ja pepussa tosi paljon kulumaa/väri lähti joten veden pitävyys heikkeni. Ostaisin uuden samanlaisen mielelläni, jos olisin varma, että pinta pysyisi parempana ja haalaria voisi käyttää seuraavalla lapsella. Vuotta vanhemman siskon ticketin haalari hyvässä kunnossa, vaikka käytetty yhtä monta tuntia samoissa olosuhteissa.