LASTEN VAKUUTUKSET: Mikä korvaisi perusvoiteet? Missä yhtiössä omavastuu kerran vuodessa?

  • Viestiketjun aloittaja öjälknbä
  • Ensimmäinen viesti
öjälknbä
En haulla löytänyt kuin vanhoja keskusteluita. Onko joku ottanut lapsivakuutuksen viime tai tämän vuoden puolella?

Meillä on vakuutukset Fenniassa, lapsilla myös sairausvakuutukset. Fennia vaan ei taida korvata perusvoiteita.. Ja EI OLE mahdollisuutta tähän : kerää koko vuoden kuitit ja omavastuu on 100e..

TÄRKEIN KYSYMYKSENI : Korvaako mikään vakuutusyhtiö reseptillä saatuja voiteita?

Entä onko mahdollisuutta tähän "yhteen" omavastuuseen?
 
"Kumikameli"
Tapiola korvaa rasvoja ja niillä on kerran vuodessa 100e omavastuu. Netissä vaan täyttää korvaushakemuksen ja rahat on tilillä parissa päivässä. Tosin kun siirtää vakuutukset niin yleensä niissä suljetaan pois kaikki olleet sairaudet. Kannattaa kuitenkin kysyä!
Itse olen tykännyt tapiolasta tosi paljon, otettiin juuri toiselle vielä mahassa olevalle samainen vakuutus mikä esikoisella on.
 
Kiips
[QUOTE="vieras";23453803]Jos vaihdat vakuutusyhtiötä, niin todennäköisesti kaikki tähän asti korvatut sairaustyypit jäävät pois.[/QUOTE]


Nimi löytyy otettaessa aiemmin todetut sairaudet suljetaan pois joka tapauksessa. Kovin monessa yhtiössä ei varmaankaan nykyään korvata perusvoiteita juuri siksi että korvausummat nousisivat huikeiksi ja täten vakuutsten hinnatkin olisivat kohta aivan pilvissä. Korkeitahan ne ovat jo nytkin.
 
Kiips
Ihme juttuja kun puhelimella nakuttelee.

Todetut jutut pitää siis ilmoittaa uudelle yhtiölle ja silloin ne rajataan mitä suurimmalla todennäköisyydellä pois. Ilmoittamatta jättäminen katsotaan vakuutuspetokseksi. Olen ollut siis töissä yhdessä yhtiössä, heillä perusvoiteet rajattiin pois joskus 2006 alkaen.
 
"mie"
Meillä on Nordean kautta vakuutus. Olen erittäin tyytyväinen. Vuoden korvaukset laitan kerralla. Omavastuuta en tarkkaan muista, mutta 75-80 e. Korvaukset tuli melko nopsaan tilille ja kaikesta mistä haettiinkin. Korvasi myös rasvat.
 
alkuperäinen ghäshgk
Meillä ei lapsilla paljon noita sairauksia ole ollut.. vauvalle vaan ottaisin... sellainen fiilis että saattais rasvoille olla tarvetta..

ELi katse Tapiolaan päin ;)
 
"vieras"
[QUOTE="mie";23453934]Meillä on Nordean kautta vakuutus. Olen erittäin tyytyväinen. Vuoden korvaukset laitan kerralla. Omavastuuta en tarkkaan muista, mutta 75-80 e. Korvaukset tuli melko nopsaan tilille ja kaikesta mistä haettiinkin. Korvasi myös rasvat.[/QUOTE]

Jos lasket vakuutuksen hinnan + omavastuun yhteen, niin mikä on loppusumma?
 
"mie"
[QUOTE="vieras";23453952]Jos lasket vakuutuksen hinnan + omavastuun yhteen, niin mikä on loppusumma?[/QUOTE]

En nyt äkkiseltään muista, paljonko vakuutus maksoi vuodessa, mutta plussalle selvästi jäätiin viimeksi ja edelliselläkin kerralla. Nytkin me saatiin korvausrahoja käteen n. 580 e vähennyksen jälkeen.
 
Mep
Vakuutusyhtiöt ovat innokkaita tarjoamaan lapsivakuutuksen vaihtoa toiseen yhtiöön ja halpaa hintaa, mutta kävikin niin, että keskosuuden perusteella ilmeisesti "on niin paljon riskejä" (ja poika nyt 5v. terve lapsi!) eväsivät vakuutuksen joka ikinen puulaaki.

Pysymme siis Tapiolassa johon vakuutus otettu ennen syntymää. Kallis, mutta toiminut hyvin.
 
"vieras"
Tapiola ainakin korvaa rasvat, ja saahan niistä kelakorvauksenkin, kun on pitkäaikaisen ihosairauden hoitoon. Ja meillä on isommalla omavastuu 60e/vuosi, nuoremmalla 100e/vuosi (näkyy vakuutuksen hinnassa tuo isompi omavastuu eli on halvempi) ja netissä voi hakea korvauksia vaikka miljoona kertaa vuoden aikana ja silti menee omavastuu vain kerran vuodessa. Kätevä.
 
..
tapiolassa pitää olla kotivakuutus että antavat lapsivakuutuksen. mutta ihan tyytyväinen olen ollut siihen kotivakuutukseenkin. kaikki vakuutukset on siellä ja laina tapiola pankissa niin saa ihan hyvät keskittämisedut niinkuin tietysti monessa muussakin firmassa
 
Fina
Vaatiiko Tapiola tai Pohjantähti liitännäisvakuutuksia lapsivakuutuksen lisäksi? Tapiola näyttää korvaavan perusvoiteet mutta ei äidinmaidonkorvikkeita, Pohjantähden selosteessa molemmat korvattavia. Omavastuut ilmeisesti aikalailla samaa luokkaa (pikaisella silmäyksellä)?
 
"vieras"
Meillä Fennia. 50e omavastuu/sairaus tai jos sairaus ei uusiudu alta vuoden niin sitten menee taas uusi 50e. Korvaa siis kaikki sairaudet. Vuosi maksu on kai jotain 250e.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";23511881]Meillä Fennia. 50e omavastuu/sairaus tai jos sairaus ei uusiudu alta vuoden niin sitten menee taas uusi 50e. Korvaa siis kaikki sairaudet. Vuosi maksu on kai jotain 250e.[/QUOTE]

Korvaa siis myös rasvat meillä. Olemme käyttäneetkin vakuutusta siihen.
 
"lissu"
Fennialla on mielestäni paras lapsivakuutus, omavastuu on aika alhainen, samoin vakuutuksen hinta. Rasvat on rajattu kaiketi melkein kaikista muiden yhtiöiden vakuutuksista pois, paitsi Pohjantähden.
 
Alkuperäinen kirjoittaja alkuperäinen ghäshgk;23453944:
Meillä ei lapsilla paljon noita sairauksia ole ollut.. vauvalle vaan ottaisin... sellainen fiilis että saattais rasvoille olla tarvetta..

ELi katse Tapiolaan päin ;)
Jep, Tapiolassa on kerran vuodessa satasen omavastuu, kun tekee netissä korvaushakemukset. Ja reseptillä ostetut perusvoiteet on korvattu.
 

Yhteistyössä