Lasten synttärit ja lahjapussukat

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Kyllä oli viikko sitten lauantaina meilläkin pienet pussukat työillä kotiin vietäväksi.
Pussukoissa oli tikkari, pyyhekumi, lyijykynä ja pari tarraa. Tuolle pussille tais tulla hintaa jotain euro.

Niin ja onkivat nuo pussukansa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
eli tää on sitä nykypäivää, pitää siis olla+ mitä noissa pussukoissa on sitten ollut?Mikä aarteen etsiminen?
Joissain pussukoissa on ollut karkkia, joissain esim. tarroja, pieni vihko, kynä, kumi, superpallo...kaikenlaista pientä.

Aarteenetsinnässä vieraat saavat aarrekartan, jonka avulla suunnistavat kätkölle, missä lahjapussukat ovat.

Onginta tai pullonpyöritys on myös ollut yksi tapa jakaa pussukat vieraille.
 
en mä sitä sano, että se olisi outoa olla antamatta. Jos ette halua antaa niin alkää antako! =)

Meillä noissa pusseissa on ollut esim: Tikkari, laku, tarroja, jojo... Tai prinsessoille sit jotain hiuskoristeita ton jojon tilalla.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
eli tää on sitä nykypäivää, pitää siis olla+ mitä noissa pussukoissa on sitten ollut?Mikä aarteen etsiminen?
Meillä on tehty se niin, että lapset saaavat kartan, johon piirretty joku kohta kodista (esin keittiön seinämää) ja esim mikron kohdalla on rasti, etsivät miksron ja siellä on toinen kartta ja näin jatkataan eteenpäin (yleensä n 6-8 karttaa) ja sit lopulta löytyy aarre!
 
Meillä oli onginta pojan 5v-synttäreillä. Laitoin siihen tikkarin, muutaman karkin, pari tarraa ja pillin. Ei siis mitään erityistä lahjontaa harrastettu. Poika itse haluaa aina ton onginnan ja siksi saavat lapset pussin. Muuten eivät saisi kyllä mitään muuta, kuin normaalit synttäritarjoomiset.
 
Meillä tuo tapa on ollut kaverisynttäreillä, eli jostain 4-5v. asti. Tytön synttäreillä esim ovat saaneet juhlapöydästä prinsessa synttäreillä kruunut mukaansa, ja pojan merirosvosynttäreillä saivat "jalokivi"aarteen jaettuna jokaiselle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pinki:
no, periaatteessa olen sitä mieltä, että kukin lahjotaan vuorollaan. mutta arvatkaapa, kehtaanko olla antamatta läksiäispusseja? likka jokaisilta kaverisynttäreiltä semmoisen saanut :|
Sama. Mielestäni ihan turha tapa, mutta en kuitenkaan kehtaa jättää väliin. :snotty:
 
juukelsson
Oi luojan kiitos, meillä ei enää tuota tapaa ole... En pahalla sano, mutta minusta se oli kyllä aikanaan todella rasittava! kaikkien synttäreillä niitä oli, ja meilläkin sitten, mutta minusta synttärit on synttärisankarin juhla ja hän saa lahjat. Muutin lahjapussit sitten onginnaksi, joista sai pienen muiston.

Eilen oli meillä 11v synttärit-onneksi tuo lahjapussishow on menneen talven lumia :) 12 tyttöä ruokaili ensin tunnin (!) sitten pelasivat ja leikkivät, ja lopuksi tanssivat olkkarissa. Tarjoilujen jälkeen mie makasin makkarissa lueskelemassa :)
 

Yhteistyössä