Lapsi jatkuvasti väkivaltainen muita kohtaan, vanhempia ei kiinnosta, koska koulu saa siirtää muksun pois?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Väkivaltainen siis kaikille ja aina. Käy päälle. Ei saada kuriin millään. Miten paljon tarvitaan että tällaisen lapsen saa siirtymään johonkin erityislasten porukkaan?
 
ei ne sitä mihinkään saa siirtää. Lastensuojeluun on varmaan jo ilmoitettu ja sitä kautta jatkavat asian selvittämistä. Muut kärsivät luokassa/ koulussa varmaan pari vuotta ennen kuin mitään rtapahtuu. Tätä tämä nykyinen koulujärjestelmä on. Tarkkikset takaisin, ehdottomasti!
 
"vieras"
Jokaisesta päällekäymisestä isompi haloo. Eli vanhemmilla se vastuu loppupeleissä. Itse en siedä että omia lapsia pahoinpidellään.
Eli opettajaan yhteys ja jos teillä kiva koulu niin lue säännöt. Ja jos opettaja ei vie asiaa eteenpäin niin sit rehtorin puheille ja viimeisenä sivistys/koulutoimen johtajaan.
Mutta pitää siis olla ite todella vaativa ja ajaa asioita eteenpäin. Ja syyn pitää oikeasti olla todellinen.

Ei se niin mene että opettajalle sanot että tuo Petteri pitää saada pois luokasta. Ja ensin kokeillaan varmaan aika paljon muita konsteja.
 
Ei meillä ainakaan kestänyt kuin pari kuukautta kun luokasta siirrettiin poika erityislapsille tarkoitettuun kouluun.
Tämä lapsi sai raivareita jopa kesken tunnin, ja vaikka ei käynyt keneenkään kiinni, silti toiset pelkäsivät ja lapsi siirrettiin.
 
"tii-"
Alkuperäinen kirjoittaja nöppäri;26981765:
Ei meillä ainakaan kestänyt kuin pari kuukautta kun luokasta siirrettiin poika erityislapsille tarkoitettuun kouluun.
Tämä lapsi sai raivareita jopa kesken tunnin, ja vaikka ei käynyt keneenkään kiinni, silti toiset pelkäsivät ja lapsi siirrettiin.
Mutta onkohan tässä tapauksessa lapsen vanhemmat olleet kiinnostuneita myös oman lapsensa parhaasta? Näinhän ei ole ap:n tapauksessa. Voisin uskoa, että jos koulu ja vanhemmat tahtoo, niin siirto on suht. nopea. Mutta jos vanhemmat on vastakarvaan niin... onnea ap:lle, ehkei auta "ulkopuolisena" tehdä muuta kuin ilmoitus jokaisesta väkivaltatapauksesta ja toivoa parasta.
 
"vieras"
Kannattaa joka ikisestä tapauksesta nostaa haloo ja vaikka tarvittaessa rikosilmoitusta poliisille jos ihan törkeäksi menee. Mitä tarkoittaa, että vanhemmat eivät välitä?? Mistä tiedät? Tarkoitanpa vaan, että jos ne vanhemmat eivät ole mukana siellä koulussa (kuten eivät varmaan olekaan...), niin miten voivat vaikuttaa lapsen käytökseen päivien aikana...? Eikös se ole kouluhenkilökunnan tehtävä.
 
"luokanope"
Jos vanhemmat kieltäytyvät erikoisryhmästä, niin voi olla lähes mahdoton tie.
Kokemusta valitettavasti on...
Poika oli täysin kykenemätön työskentelemään isossa ryhmässä, mistä syystä häiriköi
Hakkasi luokkatovereita (ja isompiaankin) välitunneilla
Suoraan sanoen terrorisoi koko luokkaa ja oli välillä agressiivinen jopa opettajaa kohtaan.
Mutta kun vanhemmat ei suostuneet edes harkitsemaan mitään pienryhmää tai erikoiskoulua, niin aika hankalassa raossa siinä on koulu.
Valitettavasti, kun näitä ei voi tehdä ilman huoltajien suostumusta.
 

Yhteistyössä