Lapset ne ei saa olla lapsia

vierailija
Sinun lapsesi eivät ole sinun lapsiasi vaan tulevia totalitaristisen dystopian jäseniä ja heidän kouluttamisensa monikulttuurisuuteen ja seksuaalisten perversioiden hyväksymiseen täytyy aloittaa mahdollisimman varhain.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
No mihin sillä pyritään?
Eikös viskarit päiväkodissa jo tee muutenkin aika paljon tehtäviä? Suurin osa jopa tykkää niistä.
Mun lasten eskarikaan ei eronnut paljon päiväkodista, vaikka olikin jo koulun puolella. En näe kokeilua mitenkään huonona, ja sittenhän ollaan viisaampia, kun saadaan kokeilun tulokset =)
 
vierailija
Suomi24 Helsinkiläinen Moderattori poistaa nämä keskustelut samantien. Kokeilin kirjoittaa sinne mutta viesti hävisi sekunneissa.
Hallitus Arkadianmäellä saattaa tosiaan olla nukkehallitus...toivottavasti ei. Venäläisyritysten Suomeenryntäyksen kautta Venäläisiä pääsee soluttautumaan Suomeen. Näitä yrityksiä tunnetusti toimii Metalli, rakennus sekä puhelinmyyntialalla. Näiden yritysten kautta myös paperittomat Venäläiset tulevat Suomeen.
Mahdollista on, että tuleva Sosiaaliturvatunnus uudistus on saatu aikaan eduskunnassa ja hallituksessa istuvien VenäläistäjäBulvaanien avulla. Uudistuksen tarkoituksena voi olla päästä soluttamaan paperittomat Venäläiset Suomen yhteiskuntaan vaivihkaa huomaamatta. Näin heidän "vihreät" miehensä saisivat kaikessa rauhassa toimia Suomalaisilla henkilöllisyyksillä ja tehdä konnuuksiaan tässä maassa.
Onko istuva hallitus mukana hankkeessa?
 
vierailija

Yhteistyössä