Lapsen sairastumisestakin menee hoitopäivä..

  • Viestiketjun aloittaja Ottaa päähän
  • Ensimmäinen viesti
Ottaa päähän
Onko muuallakin käytäntönä hoitopaikassa ( päiväkoti/ryhmis ),että jos lapsi sairastuu,niin se päivä menee hoitopäiväksi?

Meille tähän kuntaan,nykyisin kaupunkiin,kun tuli tollainen käytäntö ainakin pojan hoitopaikkaan, ryhmikseen...
 
ypph
Kyllä meillä ainakin on. Jos vaikka kaikki lapset olis kipeinä niin mistäs mä sen palkan sitten saisin, kun syy ei ole minun?? Eihän kaupan kassan tai lääkärin palkka tule sen mukaan paljonko on ihmisiä käynyt....
 
Aku
Onko lapesi siis mennyt aamulla hoitoon jaolet sitten hakenut kipeänä pois vai mitä tarkoitit? Jos näin tarkoitit, niin tottahan hoitopäivä menee jos olet lapsen hoitoon vienyt.
 
hmm
niiltä päiviltä kun hoito on varattu, menee hoitomaksu,koska työntekijät on palkattu sille päivälle jo töihin, eikä ketään pistetä kotiin vaikka puolet lapsista jää tulematta.
 
Tottakai menee,meillä saa alennusta vain jos lapsi on kipeä yli puolet kuukaudesta tai kokonaisen kuukauden.Myöskään muuten vain poissaoloista ei tule mitään hyvitystä,vain jos on poissa koko kuukauden saa puolella maksulla kyseisen kuun.
 
meillä on niin että jos kuussa on 13 tai enemmän sairauspoissaoloja, hyvitetään laskussa.

niinhän se menee että ikäänkuin varataan sitä paikkaa..meillä oli lapsi joulukuussa 3 pvää hoidossa, ja täysi maksu meni.
 

Yhteistyössä