Lapsen mustasukkaisuus

  • Viestiketjun aloittaja puuha-anni
  • Ensimmäinen viesti
puuha-anni
Onko kellään muulla ollu vastaavaa, olis lohduttavaa. Vanhempi poika 1v10kk ja pikkuveli 4 kk. Nyt on isompi ruennu tosi vaativaksi öisin. Nukkuu matalassa sängyssä. Ei nukahda iltaisin ellei makaa vieressä ja öisin herää yhtäkkiä ja käy hakemassa viereen.ja äiti vain kelpaa. Jos ei pääse koska pitää imettää pienempää, niin kauhee huuto ja se ei lakkaa ennen ku minä meen viereen. Se on välillä ihan hirveetä. Päikkäreillekään ei enää millään vaikka on ihan tajuttoman väsyny.
Poika suorastaan karjuu ku leijona, tilanne on tosi hankala ku kummatkin tarvii mua yhtäaikaa. Välillä on hermot tosi tiukalla. Mitä teen.
 
Koita olla ymmärtäväinen ja juttele ja anna paljon aikaa vanhimmalle. Kaikki on vielä kovin uutta että voi mennä aikaa sopeutua... On kuiteskin ollut kaikien keskipisteenä ennén vauvan syntymää... Kirjoitustesi perusteella kerjää vain huomiota. Eikä malta mennä nukkumaan kun haluaisi olla vaan äidin kanssa...JOs mahdollista niin anna vauva hoitoon vaik muutamaksi tunniksi ja ota laatu aikaa vanhemman lapsesi kanssa,vaik on kovin pieni vielä sekin niin ymmärtää kuiteskin jo paljon.
 

Yhteistyössä