Lapsella maha kipeäksi maidosta

  • Viestiketjun aloittaja vieras..
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
[QUOTE="paula";30420708]Ota käyttöön mantelijauhe ja ripottele sitä ruokiin. Ei tarvitse kypsentää. Äidit ei arvaakaan, kuinka suuri vastuu heillä on. Lue kirjoja, Heikkilän Antin kirjoista saa kai selkeimmät ohjeet ja vinkit. Tässä yksi tuoreimmista, jonka löysin Iltalehden keskusteluista:

"Gøtzschella on verraton kokemus alalta. Hän on toiminut lääkeyhtiöiden myyntiosastoilla niin lääkkeiden etuja lääkäreille esittelevänä myyntimiehenä kuin tuotepäällikkönä. Hänen mielipiteidensä taustalla on vuosikymmenten huolellinen tutkimustyö, jonka tulokset on julkaistu vertaisarvioiduissa lehdissä
.

Hän ymmärtää syvällisesti tieteellisten vääristymien statistiikkaa ja kliinisten tutkimusten analyysitekniikkaa. Hän on ollut kliinisten tutkimusten järjestelmällisen katsaus- ja meta-analyysikäytännön kärjessä erittelemässä tarkkojen kriteerien mukaan lääkkeiden ja kokeiden vaikuttavuutta. Hän on usein ärsyttävän perusteellinen, mutta aina etsimässä näyttöä."

Juha Helenius aamutelkkarissa sanoi jotain, ettei tiedä sellaista yhteyttä olevan... Siis ei tiedä, että Novartis ja Syngenta ovat samaa firmaa???? Miten sellainen voi olla mahdollista, jos yhtään on alaa opiskellut? Millaisessa pimennossa niitä opiskelijoita onkaan pidetty?
[/QUOTE]
Todellakin...
 
vierailija
Tämä oli ilmestynyt etusivulle joten kerronpa tän hetken tilanteen. Lapsi on ollut täysin maidottomalla tuolta marraskuun lopulta asti. Ja kaikki hyvin. Myös koulussa maidoton ruokavalio. Muutaman kerran on vahingossa syönyt maitoa ja on kyllä sit saanu kärsiä seuraukset sen mukaan. Tuntuu vaan että lapsi unohtaa nuo seuraukset kun on ollu pidempi kausi ilman oireita (eli ilman sitä maitoa) ja sit tulee sellanen että voin minä vähän syyä ei se missään tunnu. Ja sit taas muistaa sen kuukauden toista ettei mitään vahingossakaan syö.

Joku tuossa kommentoi että kalkkitabletteihin sais reseptin? Onko joku saanut?
Kalkkia saa muustakin
 
vierailija
[QUOTE="paula";30668427]Juha Helenius aamutelkkarissa sanoi jotain, ettei tiedä sellaista yhteyttä olevan... Siis ei tiedä, että Novartis ja Syngenta ovat samaa firmaa???? Miten sellainen voi olla mahdollista, jos yhtään on alaa opiskellut? Millaisessa pimennossa niitä opiskelijoita onkaan pidetty?
"Holland har förbjudit Roundup Bild: Yle

Holland har som första europeiska land förbjudit försäljningen av bekämpningsmedlet Roundup. Sedan tidigare är användningen av den glyfosathaltiga herbiciden förbjuden i Ryssland, Mexiko och Tasmanien.

Försäljningen av Roundup till privatpersoner upphör i slutet av år 2015 inom landets gränser.

Miljöorganisationer ser förbudet som en stor seger i kampen mot tillverkaren Monsantos världskända ogräsmedel, och hoppas på att även andra länders regeringar nappar på förbudet. Roundup är den mest sålda herbiciden i världen."

Löytyi viimein:)

Mut oliko suomenkielisissä uutisissa ollenkaan?
[/QUOTE]
Hollantilaista pottua. ..
 

Yhteistyössä