Lapsella maha kipeäksi maidosta

  • Viestiketjun aloittaja vieras..
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
[QUOTE="paula";30420708]Ota käyttöön mantelijauhe ja ripottele sitä ruokiin. Ei tarvitse kypsentää. Äidit ei arvaakaan, kuinka suuri vastuu heillä on. Lue kirjoja, Heikkilän Antin kirjoista saa kai selkeimmät ohjeet ja vinkit. Tässä yksi tuoreimmista, jonka löysin Iltalehden keskusteluista:

"Gøtzschella on verraton kokemus alalta. Hän on toiminut lääkeyhtiöiden myyntiosastoilla niin lääkkeiden etuja lääkäreille esittelevänä myyntimiehenä kuin tuotepäällikkönä. Hänen mielipiteidensä taustalla on vuosikymmenten huolellinen tutkimustyö, jonka tulokset on julkaistu vertaisarvioiduissa lehdissä
.

Hän ymmärtää syvällisesti tieteellisten vääristymien statistiikkaa ja kliinisten tutkimusten analyysitekniikkaa. Hän on ollut kliinisten tutkimusten järjestelmällisen katsaus- ja meta-analyysikäytännön kärjessä erittelemässä tarkkojen kriteerien mukaan lääkkeiden ja kokeiden vaikuttavuutta. Hän on usein ärsyttävän perusteellinen, mutta aina etsimässä näyttöä."

Juha Helenius aamutelkkarissa sanoi jotain, ettei tiedä sellaista yhteyttä olevan... Siis ei tiedä, että Novartis ja Syngenta ovat samaa firmaa???? Miten sellainen voi olla mahdollista, jos yhtään on alaa opiskellut? Millaisessa pimennossa niitä opiskelijoita onkaan pidetty?
[/QUOTE]
Todellakin...
 

Yhteistyössä