lappi vai etelä???

perheessä 3lasta, juuri alle vuoden, 6v ja 10v.
Mieli tekisi lomalle,mutta kannattaako lähteä vain suomimatkalle eikä etelän lämpöön?? mitä's mieltä ootte meitin kokoonpanosta ja mihin ite lähtisittä tällä revohkalla???

ja antakaa paikka vinkkejäkin =)
 
No ihan ekaksi kyselisin, mihin vuoden aikaan olette matkustamassa? Ja mitä tykkäätte lomallanne tehdä? Tietysti myös matkabudjetti vaikuttaa.

Meidän perheemme kokoonpano on 2-, 4- ja 9-vuotiaat pojat.

Me emme harrasta laskettelua ja itse en tykkää hiihtää, luistelen kyllä mielelläni, mies on pahasti atoopikko, joten kylpylälomatkaan eivät oikein sovi.

Meidän perhe lomailee kesäisin mieluiten Suomessa, käydään esim. Naantalissa, vanhempieni kesämökillä Itä-Suomessa, ja oleillaan paljon kotonakin, uimarannoilla, ja ihan omalla pihalla. Tehdään retkiä. Usein on tehty risteilyjäkin, Visby oli ehdoton suosikkimme, sääli kun sinne ei enää pääse.

Syksyllä / keväällä on usein käyty Tukholmassa päiväristeilyllä, käydään usein Skansenilla ja shoppailemassa.

Joka toinen vuosi tehdään ulkomaan reissu, se tehtiin keväällä 2003 Kyprokselle, alkutalvesta 2006 käytiin Lanzarotella. Silloin kun ei olla käyty pitkällä on myös talvella risteilty.

Jos talvella lomaillaan kotosalla, tehdään asioita, joista tykätään, käydään uimassa, luistelemassa, leffassa, Heurekassa, HopLop on myös testattu.
 

Yhteistyössä