Lantio pienemmäks?

Millä saa nopeasti pömppämasun pois ja lantion pari senttii pienemmäks? Synnytyksestä nyt reilu kuukausi, kiloja ei oo jäljellä kun 2, mutta peppu on levinnyt ja masu pömpöttää. Ei olis varaa uusia koko vaatevarastoa, kun ei noi vanhat kuteet viä mahdu...ja kun on kesäkin tuloillaan, ois kiva käyttää vähän kevyempää vaatetusta. Vinkkejä kaivataan pliis..
 
Tapsa
Nopeaa keinoa ei ole, mutta paremman tuloksen saat esim. tällä tavoin:

- Mikäli mahdollista, aloita kuntosaliharjoittelu
- Vähintään 3xvko, muutoin saat vain paikkasi kipeäksi

- Käy (kävely)lenkillä
- Aerobinen harjoittelu polttaa tehokkaasti rasvaa

- Syö terveellisesti
- Juo paljon vettä, jätä turhat naminamit pois ja syö tavallista kotiruokaa sekä marjoja ja hedelmiä. Syö säännöllisesti esim. kolmen tunnin välein, niin mikään makeanhimo ei yllätä.

Ei ole olemassa sellaista ihmepilleriä, jolla saisit nopeasti laihduttua. Jos taas olet syömättä, sinusta tulee ns. "laiha läski", koska elimistö ottaa energiansa esim. lihaskudoksesta.

Nopeasti pudonnut paino tulee takuuvarmasti takaisin nopeasti ja olet jälleen lähtöpisteessä. Kaikenlaiset ihmedieetit tyyliin "Näin pudotat painosi viikossa"-ovat kaikkein pahimpia. Ainainen nälän tunne, et saa syödä tätä, et saa syödä tätä blaa blaa. Nousujohteisesti tehty säännöllinen liikunta yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon on ainoa järkevä keino saada paino putoamaan.

Yksinkertaisesti: Kuluta enemmän, kuin syöt!


 

Yhteistyössä