Laittakaa kuvia tulisijoistanne?

  • Viestiketjun aloittaja lämpöä
  • Ensimmäinen viesti
tykkään
joo, muistelin että noin 5000,- ja olihan se hintakin tossa sivulla. Meillä on vaan lisävarusteena tuolla ylhäällä sellainen koristejuttu tossa keskellä ( siis IHAN ylhäällä) sekä kullatut luukut, sekä tuhkaluukut
 
tykkään
Alkuperäinen kirjoittaja tykkään:
joo, muistelin että noin 5000,- ja olihan se hintakin tossa sivulla. Meillä on vaan lisävarusteena tuolla ylhäällä sellainen koristejuttu tossa keskellä ( siis IHAN ylhäällä) sekä kullatut luukut, sekä tuhkaluukut
katos kun tossa kuvassahan noi tuhkaluukut ovat valkoiset, meillä siis kullatut, ja kokonaisuus on paljon nätimpi
 


Meillä on tällainen hökötys melkein keskellä olohuonetta. :kieh:
Pirullinen vehje, hinnasta en tiedä kun tuossa se tönötti jo tänne muutettaessa... :whistle:
 

Kastor Bravo. Pieni ja kevyt, ei uskallettu laittaa mitään painavaa kun ei mitään tietoa miten tän talon lattiat on tehty. Tod. näk. heppoisesti. Varaa vähän, ts. ei ole ihan peltipönttötakka. Eli ei tee olkkaria saunaksi vartissa.

TUo, mistä kuvan löysin, luki, että hinta oli 1800e ja rapiat, mutta se on kyllä pötyä. Me maksoimme tuosta n.6 vuotta sitten reilu 2000e, siinä oli takka, piippu, kotiinkuljetus ja kattotrallit (ne teki yli 300e). Piippuun piti ottaa mutkapala välikattoon.
 
Meillä kans tommonen valkonen pönttöuuni, mikä die schorn... myös on. Sit on vielä on meillä vielä 3 muutakin tulisijaa, mut ihan perustiilijuttuja. En tiiä miten saisin miehen innostumaan et vaikka rapattas tai jotain. Niin hirveitä.
 
Työäiti
Alkuperäinen kirjoittaja sori:
tekee siitä liian erikoisen, eihän tuo malli niin erikoinen olekaan.
Sehän tuo väriltään mieleen vähän vanhempien talojen takat. Eikös juugendissa ollut tuota väriä?

En itse valitsisi tuota väriä ja ihan noin paljon koristekaakeleita, mutta muuten kaunis. Tosin mulla on oma lehmä ojassa, sillä mullakin on ko. firman kaakelitakka ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Hyacinth:

takka... ja sahanpurua tossa kuvassa leijailee harmaan pallurana. Hinta 2500 ja 6800 asennettuna.
Meillä Kermansaven Sanna, joka on edestä melko samannäköinen kuin tämä. Hiukan kapeampi ja korkeampi, ja luukut messinkireunaiset lasiluukut. Väri meillä valkoinen ja ylhäällä kolme noita ratamo-kaakeleita kuin Hyacinthinkin takassa.
 

Yhteistyössä