Laittaisitko kuivaa yövaippaa toiseksi yöksi..?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Toisaalta käytetäänhän niitä pikkuhousujaki pari päivää.. Mut vaippa tuntuu jotenki eriltä. Lapsella siis öisin vaippa ja lähes aina kuiva aamulla, kehtaako sitä vaippaa laittaa toiseksi yöksi? Joskus teen niin että sama yövaippa laitetaan myös päiväunille, mutta seuraavaksi yöksi uusi vaippa..... Tuntuu tuhlaukselta jos joka unille uus vaippa. Tilanteen takia vielä käytetään nukkumisvaippaa lapsella..
Miten te muut teette?
 
meillä ei kyllä kahta päivää käytetä.Käyhän lapsi kuitenkin päivällä pisuilla jne. eikä joka kerta tietenkään pestä.
Meillä kestovaippailtiin ja toki saatoin laittaa saman kestovaipan toisena yönä jos oli aamulla puhdas.Illalla kuitenkin nukkumaan käydessä pyllykkä pesaistiin : )
 
vip
no kyllä mä ainakin käytän samaa vaippaa jos se on kuiva.se olis sama ku heittäis paketillisen uusia vaippoja roskiin jos joka kerta vaihtais uuden vaipan vaikka se on ihan kuiva.
 
vieras
me käyettiin hetken aikaa samaa vaippa kaksi yötä, kun tosiaan oli ihan kuiva. sitten yttö alkoi valittaa että kutittaa, joten nyt menee aamulla puhdas kuiva vaippa roskiin, ja uusi illalla päälle. ei ole kutittanut enään. pidetään kyllä muuten hyvin kiinni alapään hygieniasta, mutta tossa yritettiin lipsua...
 
miks sitä vaippaa enää laittaa jos on kuiva aamulla? mä jätin pojalta yövaipan pois vaikka ei aina ollukkaan aamulla kuiva. ite sano et ei enää halua ja vahinkoja on sattunu vaan pari ja aikaa tästä jo on kun yövaippa jätettiin.
 
äiti4
no asian vierestä mutta tiedän yhden joka käyttää sidettä pikkuhousussa vaikka ei ole menkat niin ei alushousut likaannu! kuka pitää vapaaehtosesti sidettä hiostamassa alushousuissa!!!!
 
Alkuun meilläki heitettii roskiin kerran käytetyt, puhtaat vaipat (oletan ap:lla kyseessä olevan kertisvaipat ;)). Oli kuitenkin tuhlaavaa heittää puhdas vaippa menemään, joten käytännöksi tuli käyttää se uudestaan. Niissähän kyllä se imuosa menee (ainaki meillä ) sellaseks pahkuraks yhden yön jäljiltä, mutta ollaan kuositeltu sitä ja viimeistään kahden käyttökerran jälkeen roskiin. (Tosin meillä käytetään enemmän kestovaippoja kuin kertiksiä. )
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Cruella DeVille:
miks sitä vaippaa enää laittaa jos on kuiva aamulla? mä jätin pojalta yövaipan pois vaikka ei aina ollukkaan aamulla kuiva. ite sano et ei enää halua ja vahinkoja on sattunu vaan pari ja aikaa tästä jo on kun yövaippa jätettiin.
no meillä vaippa kuiva silloin kun tyttö herää käymään pissalla yöllä, jos ei käy, vaippa märkä.
 

Yhteistyössä