Laittaakas tänne suussasulava kasvisruokaohje, joka maistuu takuuvarmasti.

  • Viestiketjun aloittaja vegetaple
  • Ensimmäinen viesti
vieras
ihan vinkkinä sen sanon,että teet mitä tahansa ruokaa kasvisversiona niin maistuu takuulla jos maustat sen hiukkasen tujummin mitä "normaalin liharuoan".Enkä nyt tarkoita että enemmän suolaa vaan nimenomaan muita mausteita.Ja itse laitan mielelläni tuorejuustoja sun muita jo valmiiksi maustettuja ruoan sekaan niin ei varmasti ole mautonta ja kelpaa muuten lapsillekin mun kasvislasagne. :)
 
meillä
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
on huomenna riisiä ja papupataa soijarouheesta, muksutkin tykkää kun ei tee liian tulista
:p

Kuulostaa hyvältä. Saiskos jotain ohjeen poikasta siitä, miten teet tuon padan?
Soijarouheen liotan kasvisliemessä, sitten kattilassa/padassa kuullotan pieneksi pilkottua sipulia ja paprikaa, sekaan soijarouhe, tomaattimurskaa, purkillinen papuja, pussillinen pakastemaissia ja mausteita. Annan porista hiljalleen sen aikaa kun keitän riisin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja meillä:
on huomenna riisiä ja papupataa soijarouheesta, muksutkin tykkää kun ei tee liian tulista
:p

Kuulostaa hyvältä. Saiskos jotain ohjeen poikasta siitä, miten teet tuon padan?
Soijarouheen liotan kasvisliemessä, sitten kattilassa/padassa kuullotan pieneksi pilkottua sipulia ja paprikaa, sekaan soijarouhe, tomaattimurskaa, purkillinen papuja, pussillinen pakastemaissia ja mausteita. Annan porista hiljalleen sen aikaa kun keitän riisin.
Kiitos. Täytyypä kokeilla tuota.

 
Osta muutama kesäkurpitsa, (valkosipuli)sulatejuustoa ja juustoa. Koverra kurpitsat, sekoita koverrettu mössö sulatejuuston kanssa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Laita takas "kurpitsaveneisiin", juustoraastetta päälle ja uuniin 175 astetta joku 30 min tai kunnes juusto on ruskettunut :)
 

Yhteistyössä