LAIHTUUKO jos syö joka päivä pääasiassa vain salaattia?

  • Viestiketjun aloittaja kysyjä
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Ja kauanko meinasit tolla salaatilla elää? Elimistö tarvii paljon muutakin ku rehuja... Mutta siis varmasti laihtuu, paitsi et elimistö menee taatusti säästöliekille jossakin vaiheessa... En suosittele pelkkää salaattilaihdutusta!
 
Toivottavasti ap muistaa että jos ruuat menee minimiin eli liian kevyeksi, kroppa alkaa käydä säästöliekillä eli ei kuluta kaloreita niin kovaa vauhtia kuin normaalisti. Silloin ns. turhaan näännyttää itteensä.
JA et varmaan kymmeniä vuosia aio salattia vetää? Et. Joten kerrompa että kaikki dieetit(=lue väliaikainen) on vain väliaikasita todella eli kaikki neste ja läski palaa takas kun palaat normaali elämään.
Laihduttaa voi menestyksellä pysyvästi vain kun muuttaa kokonaan elämäntavat järkeviksi, lisää liikuntaa ym ja sallii MYÖS satunnaiset herkut.
Eräs tuttava on oikea asiantuntija kaikessa treenaamisessa ja lihiksissa ym ja se sanoi että miehensä kanssa söi aina kevyesti ja liikkui mutta piti sit kaloripommipäivän kerta viikkoon jolloin mäkkikamaa, karkkia ym koska siitä kroppa taas innostu polttaan kovempaa tahtia kaloreita. Muuten kun söivät kevyesti, se kävi vähän säästöliekillä. Herkulla sai normaalin polton käyntiin.
Noin :D :wave:
 
Laihtui ne keskitysleirilläkin... :(
jos tarpeeksi kauan syö tarpeeksi vähän, ihan varmasti laihtuu..

mutta jos oikeasti haluaa laihtua, pelkällä ruuan vähentämisellä se ei onnistu vaan pitää lisätä tai ylipäätään olla myös liikuntaa.

Minä en ainakaan jaksanut ilman proteiineja, joten kalaa tai kanaa siihen salaatin mukaan.

 

Yhteistyössä