Lähitapiolan Lapsivakuutuksen jatko aikuisena?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tuli otettua Lähitapiolan Lapsivakuutus yli 15 v sitten. Onko kokemuksia, miten aikuisen sairaskuluvakuutus myönnetään kun lapsi täyttää 20v ja lapsivakuutus loppuu? Ei kai Lapsivakuutuksen aikana tulleita vaivoja rajata pois?!
 
vierailija
Eiköhän se jatku normaalisti ilman katkoa. Ei tosin ole kokemusta. Onko sinulla tosiaan erikseen lapsivakuutuksen nimellä kulkeva vakuutus vai onko se kuitenkin terveysvakuutus, joissa on tiettyjä ikään liittyviä ehtoja kuten se, että alle 18-vuotiaan kohdalla myös kilpaurheilu katetaan? Vakuutusehdot ja asiakaspalvelu varmaan selventävät asiaa. Sitä ei kannata missään nimessä tehdä, että irtisanot vakuutuksen itse koska silloin uusi vakuutus neuvotellaan puhtaalta pöydältä. Kyllä vakuutusyhtiö irtisanoo mikäli eivät halua vakuutusta jatkaa.
 
vierailija
Ei jatku automaattisesti, ota hyvissä ajoin yhteyttä, niin saat tarjouksen terveysvaluutuksesta. Niiltä tulee myös tekstiviestimuistutus että valuutuksesi on päättymässä.

On se Lapsivakuutuksen nimellä, eikä se kata kilpaurheilua kuin 16v asti, sitten pitää ottaa lisäosa ja urheiluvakuutus.
 

Yhteistyössä