"Lähiötodellisuus valtasi Tukholman paraatipaikan – hurjastelu, huumekauppa ja prostituutio peittävät pääkaupungin tunnetuimmat näkymät"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
SU:

"kesäkuu 21, 202117:05
Lähiötodellisuus valtasi Tukholman paraatipaikan – hurjastelu, huumekauppa ja prostituutio peittävät pääkaupungin tunnetuimmat näkymät

Ongelmalähiöiden jengiarki on tänään osa Tukholman turistikeskustaa keskellä rahan ja vallan temppeleitä. Strandgatan ja Östermalmin hienostokaupunginosa muuttuvat iltaisin huumekaupan, kiihdytyskisojen sekä prostituution näyttämöksi.

Siellä missä suomalaissiirtolaiset kerran tavoittelivat töiden jälkeen Mälarenilta vaeltavaa järvitaimenta, myydään tänään avoimesti kovia huumeita ja seksiä. Ja laitureilta raikaa kaiken aikaa lähiörap. Ongelmat kulminoituvat iltoihin ja rauhallisempaan menoon tottunut väki on takajaloillaan.
– 20 vuoden aikana en ole nähnyt mitään vastaavaa. Pysäköintipaikka on keskus, jossa huumekauppaa käydään aivan avoimesti, sanoo ravintolayrittäjä Helene Jansson.
-Ennen rantakatu oli Tukholman ylpeys ja nyt täällä on todella epämiellyttävä tunnelma. Jansson viittaa alueella tapahtuneisiin ryöstöihin sekä rikollisjengiin, joka on pesiytynyt paikalle.
Koirapuisto ja punaisia valoja
Kaupunginosayhdistys on tehnyt useita ehdotuksia Tukholman paraatipaikan saamiseksi entiseen loistoonsa. Kaupunki on kuullut alueen asukkaita ja poliisi on keskustellut paikallisten yrittäjien kanssa.
Eräs läpimennyt idea on tilapäisen koirapuiston perustaminen rajoittamaan häiritsevää pysäköintiä ja lisäämään tavallisen kansan liikkumista rantatiellä iltapuhteella.
– Kyseessä on vuoden kestävä koe. Ajatuksena on saada enemmän porukkaa tulemaan alueelle iltaisin ja tämä jo itsessään lisäisi turvallisuutta, sanoo Östermalmin kaupunginosayhdistyksen puheenjohtaja Andrea Hedin.
Kilvanajoa ja hurjastelua rantatiellä pyritään hillitsemään säätämällä liikennevaloja näyttämään entistä tiuhemmin punaista ja työstämällä asvalttiin vauhtia hillitseviä uria.
Toimenpiteiden tarkoituksena on estää ongelmien muuttuminen pysyviksi ja pelastaa kaupungin paraatipaikka arvolleen kuuluvaan käyttöön."
 
vierailija
Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

Siksi Persut.
 

Yhteistyössä