Kypsyykö pekoni keittämällä?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "hölmö"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
H

"hölmö"

Vieras
Teen minestronen keittoa ja ohjeessa luki, että leikkaa pekoni suoraan kattilaan, ja paista kunnes rasva alkaa irrota ja pekoni ruskistua, lisää sitten kasvikset ja paista 2 minuuttia. Lisäsin kasvikset liian aikasessa vaiheessa, pekoni ei ollut vielä ruskistunut rapeaksi, ja nyt olen lisännyt keittoon veden ja muut ainekset. Kypsyykö tuo pekoni tuolla keittämällä?
 
Ilmeisesti reseptissä ei tarkoiteta sitä "raakaa" pekonia, vaan meillä kinkkusuikaleiksi nimitettyä possua. Jos keittää vaikka kaupan paistettavaksi tarkoitettuja pekoneja, niin eipä tule hyvää keittoa.
 
Keittoa on nyt syöty ja hyvää oli! Ihan oikeaa pekonia tarkoitti, lisäksi lopuksi suositeltiin että voi lisätä vielä niitä kypsiä kinkkusuikaleita jos haluaa :)
 

Yhteistyössä