Kuvia plussatesteistä

Teddy-bear - olisko Lumotar tarkoitanut tätä:

Kun pitää O&R-testejä aivan vierekkäin, lähtisi siitä ovistestin viivasesta punaväriä, siihen R-testiviivasen kohdille?

Onnea plussasta ja tarrasukkasia pienelle!:wave::heart:
 
Mimmi79
Ei tuon raskaustestin pitäisi reagoida kuin raskaushormooniin ainoastaan. Voisiko olla kiinnittymisyritys ennen verentuloa joka vielä näkyisi? Mitä itse epäilet? Nyt ei auta kuin odotella mihin suuntaan viiva lähtee kehittymään. Aina tietysti toivoa on :)

Täällä muuten monta hienoa haamua saatua ikuistettua ja tietysti niitä kunnon plussiakin!! Kaikille plussatuulia!
 
Teddy-bear - olisko Lumotar tarkoitanut tätä:

Kun pitää O&R-testejä aivan vierekkäin, lähtisi siitä ovistestin viivasesta punaväriä, siihen R-testiviivasen kohdille?

Onnea plussasta ja tarrasukkasia pienelle!:wave::heart:
No nyt mie ymmärsin, kiitos selvennyksestä! Ja pahoittelut Lumotarille etten heti ymmärtänyt mitä tarkoitit! Tuo on ihan järkeenkäypää ja täytyykin varoa moista, en yhtään ihmettele että tuollainen moka saattaa monille käydä! Mutta siis kiitos, myös ilman ovistestiä saatu tuo tulos. Toivotaan tarrasukkia pienelle! Ja samoin monille muille täällä jännääjille!!
 
Teddy, sittenhän voit hyvillä mielin luottaa siihen että ihka-oikea haamulainen on kyseessä, ja varovaisesti kyllä jo plussaksi luokittelisin noin hienon viivan!

Ja Mimmi, alussa sen hormonin määrä virtsassa voi tosiaankin vaihdella kun keikutaan sillä rajalla että reagoi - ei reagoi. Joskus pissa on laimeampaa, välillä voimakkaampaa. Myös hormonitoiminta vaihtelee eri aikaan vuorokaudesta. Ehkä hedelmöityminen onkin tapahtunut myöhemmin, tai kiinnittyminen kestänyt pidempään. Toivottavasti plussa vielä vahvistuu ihan pysyväksi iloksi. :)

Onnea ja tiukkaa otetta itse kunkin matkalaisille!
 
Viimeksi muokattu:
Tässä ois kännykuva siitä oudosta testistä vuodon jlk. Tämä on tosi haalea, mutta siltikin näkyy selvemmin kuin se muutaman päivän takainen. :O

[/URL][/IMG]

Näyttääpäs se kuvassa levinneeltä. Ihan tuollainen ei ollut luonnonvalossa. Menee oitis rakeiseksi, kun ilman salamaan koittaa ottaa ja salamalla vetäsee puhki.
 
Viimeksi muokattu:
Mirtsu81
Hienoa haamulainen!! Nyt odotellaan viivan vahvistumista!!

Osaatteko auttaa ihan mielenkiinnolla tuosta ovulaatiotestin plussaamisesta samalla kuin raskaustestissä on haamu. Pitäisikö siis ovulaatiotestissä aina olla melkein tasavahvat viivat kun on raskaana? Olen kokeillut ja ainakin itselläni pärähti tasavahvat viivat ennen kuin kunnon haamua edes näkyi raskaustestissä. Mistä kyseinen reaktio johtuu?

Tänään sain hieman hailumman aamuhaamun johtuen varmaan aamuyön wcreissusta mutta normi clearblue+ viiva on vahvistunut mutta se täytyy ottaa kotelosta pois jotta sen vahvistumisen huomaa. Kyllä sen pystyviivan näkee myös normaalisti mutta huomattavasti paremmin toistaiseksi kun ottaa tosiaan kotelosta pois. Jännäksi siis menee. tänään dpo9.

-Teddy

PS. Tiedän että ihan turhaa itsensä kidutusta näin varhaiset testailut mutta nyt kun se on alottanut niin ole kuin riivattu enkä pysty lopettamaan ;D
 
Viimeksi muokattu:
Sunflower11
Teddy-bear, ei välttämättä vielä tossa vaiheessa (dpo 9) tarvi olla tasavahvaa viivaa, eikä välttämättä käsittääkseni kaikille tulekaan ovistesti niin vahvaksi. Olen myös lukenut että jollakin ovistestiin ruvennut viivaa tulemaan dpo 11.. Että ei mitään hätää mielestäni!
Toivon sinulle viivan vahvistumisia! :)
 
Just eilisiltana mietin miten sulla menee P12. Hyvinhän toi viiva näkyy jo noin vähäisillä päivillä. Onko sulla aiemmin näkynyt noin hyvin noin aikasiin? Onnittelisin varovasti, mutta sun taustalla en vielä uskalla. Peukkuja pidän kovasti onnistumiselle tällä kertaa! :heart:
 
^Teitkö nuo kaikki samasta pissasta? Mietin siis vaan et jos oot aamulla tehny ens ja sit tuon, onks tuo apteekin oma? Ja kolmannesta alle 2 tunnin pidätyksestä digin ni kuullostaa näyte aika laimeelta! :)
 
Viimeksi muokattu:
Anu, itse mietin samaa, olisiko ollut kaksi ovista, sillä ovis oli kp.21, nyt menossa kp.39, eli dpo 18. Testi negaa, menkkoja ei näy. Ei havaittavissa raskaus -eikä pms-oireitakaan.. Oviksen siis tikutin ja luteriaalivaihe on 13-14 päivää normaalisti. Lämpöä ollu yli viikon 37.2-37.8.
 

Yhteistyössä