kuvankaappauksen käyttöoikeuksista..(TIETÄÄKÖ KUKAAN?)

elikäs jos otan kuvakaappauksen ihmisestä tämän ollessaan julkisella paikalla ja tämän käyttäessä siis kännykkään lataamaansa skype-ohjelmaa niin onko minulla mahdollisuus käyttää tästä kaapattua kuvaa mm. todistusaineistona yms.?
 
no siis..tyypillä on skype kännykässä jolloin hän voi soittaa siitä videopuhelun kotikoneeni skypelle josta siis vastasin hänelle ja tästä näkymästä sitten otin kuvakaappauksen eli tallensin häntä kuvallisessa muodossa! Clear enough?? (<-engl. huom)
 
ttppii
Todistusaineistona missä?
OIkeudella Suomessa on aika vapaa valta päättää sitä, mikä hyväksytään todistusaineitoksi. Mitään jenkkityyliä siitä, että jokin olisi automaattisesti kelpaamatonta ei ole.
 
:DD
Sana todistusaineisto, siitä tulee mieleen että tottakai jos ystävääsi epäillään murhasta ja sinun kuva todistaa että taustalla näkyy vaikka eiffel-torni ettei tekijä ole ollut Porvoossa murhan aikana niin vie toki poliisille.
 
Olettaisin, että tässä pätee sama kuin omien puheluiden nauhoittamiseen.

Jokainen voi nauhoittaa lupaa kysymättä omia puheluitaan, ja Skype-puhelu on myös puhelu. Lienee sama nauhoitatko/kuvaatko ääntä vai kuvaa ko. puhelusta.
 

Yhteistyössä