kuuluuko leipäjuuren haista käyneelle?..

  • Viestiketjun aloittaja poola
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
minun vehnäjuuri tuoksahtaa vähän niin kuin kuin erikeepperi liimalle ja minun ruis juureni taas tuoksahtaa hieman etikkamaiselle minulla on ns: vahnat juuret joita ruokin vähintään 1:hden kerran 10 päivässä mutta useinmiten ruokin useammin sillä leivon lähes päivittän.
Meidän huushollissa ei juuri kaupan leipää näy eikä kaupan teollista hiivaakaan ja jos tarvitsen hiivaa teen sen itse (eli villihiivaa)
ja nykyisn minulla ei ole minkäänlaisia ´kummallisia vatasavaivoja joita nuorempana oli paljon.(jatkuvasti helikobakteeri pääsi kasvamaan ).
tänään teen pullaa vehnäjuureen mutta jotta taikina ei maistusi niin happamalta käytän juurta jota olen juuri ruokkinut (eli tuoretta vehnäjuurta) .
 

Yhteistyössä