Kutistaako se kuivausrumpu vaatteita?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
lahjaksi sain sellasen 2-3vuotta vanhan ja mietin uskallanko sinne mitään laittaa,kutistaako se vaatteita?
lapsia on monta ja vaatteet lähinnä sellasta lindex-h&m linjaa,joten ei arvokkaasta tavarasta kyse ole mut jos järjestään joka kuivausrummullinen vaatteita kutistuu numerolla niin kalliiksihan se sitten tulee...te keillä on kokemusta,miten on?!
 
Iinaliina
nukkaa ainaki vaatteet.. kuivaan vaan lakanat talvisin.. ja kokemusta niin halvoista ja kalliimmista vaatteista.. ja sen kokemuksen mukaan halvemmat kestää paremmin!
 
Kutistaa uudet puuvillaset vaatteet kyllä numerolla, mutta ei enää sitten lisää.
Parempia vaatteita kannattaa miettiä laittaako, ja kaikkiahan ei saa kuivuriin laittaa kuitenkaan.

Mutta ilman kuivausrumpua en tulisi toimeen kuitenkaan.
 
Minna
Kyllä meillä ainakin kutistaa. E laita mitään isompien 130cm- vaatteita kuivariin, kun kutistuvat ainakin pari kokoa...vaikka kuivarimerkinät kaikissa vaatteissa. H&M:n vaatteet ainakin käyttäytyvät näin.
 
Sukat kutistaa ja kuminauhat esim lahkeensuussa hapertaa, mutta käytä ihmeessä. Teillä kun on monta lasta, pieneksijääneet siirtyvät kumminkin pienemmälle. Värit näkyvät paremmin kun nöyhtä jää kuivuriin ja vaatteet eivät yleensä kutita. Pian opit uusia vaatteita ostaessasi ostamaan sileää puuvillaa, joka ei juurikaan kutistu eikä nyppyynny.
 
Peuhu
Ei kurista jos noudattaa kuivaus ohjeita (tulee rummun mukana) ,eri kankaille eri ohjelmat ja mä käytän usein alempaa lämpötilaa. Poistaa vaatteista pölyn hyvin eli on allergia ystävällinen,ei nukkaa jos noudattaa ohjeita.
 

Yhteistyössä