Kuopion yliajotappo

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

"Poliisi sai viime yönä hieman ennen kahta hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että nainen oli jäänyt henkilöauton alle ja puristuksiin.

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa sunnuntaipäivällä poliisipartioiden ottaneen tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäiltynä mieshenkilön, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa. Miehelle suoritettu puhalluskoe ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan."


Menee mielenkiintoiseksi. Alkujaan uutisoitiin naisen kuolleen jäätyään puristuksiin auton alle. Ajattelin ensimmäisestä uutisesta, että on käynyt ns. vanhanaikainen eli nainen on ollut tekemässä jotain remppaa auto nostettuna pelkän tunkin avulla ilman pukkeja ja tunkki sitten pettänyt. Nyt kerrotaan lisää eli otettu kiinni mies epäiltynä taposta. Samalla syyllistytty törkeään rattijuopumukseen. Autoa kuitenkin ilmeisesti kuljetettu vain pihapiirissä.

Ehkä tässä ei ole mitään sen kummallisempaa kuin että mies ollut lähdössä johonkin ja nainen yrittänyt estää ja tullut vahingossa yliajetuksi. Salaliittoteorioihin taipuvainen mieleni nosti kuitenkin esiin sen ajatuksen, että ehkä asiassa onkin suunnitelmallisuutta. Aina puhutaan siitä kuinka kannattaa tappaa ihminen kännissä autolla, jos tappaa pitää, koska Suomessa tuomiot rattijuoppojen toteuttamista yliajoista ovat poikkeuksetta todella löysiä.

Eikö olisi aika sairasta, jos mies olisi suunnitellut asian ja ottanut vähän huikkaa ja sitten kenties houkutellut naisen pihamaalle ja ajanut päälle. Vähän vielä lisää huikkaa nopeasti ja sitten soitto häkeen ja sori, sori, olin kännissä ja se oli vahinko. Tuomio pari vuotta ehdonalaista ja ajokortti kuivumaan. Autonkin saa pitää kunhan pesee veret pois.
 

Yhteistyössä