Kumppanin ulkonäön moittiminen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luin keskustelua, jossa naisen mies oli moittinut tämän ulkonäköä ja vartaloa ja sitten ihmetellyt, miksei nainen käytä stringejä ja makkarissakin vain nukutaan.

Ei siinä mitään, jokainen pitää mistä pitää ja jokaiselle on ihailijansa, mutta miksi alkaa olemaan muhkun kanssa, jos kuitenkin pitää hoikista tai hoikan kanssa, jos muhkut on mieleisiä? Ja millainen ihminen kuvittelee, että ensin moittimalla toisen kroppaa, tämä kiskoisi päälle stringiä ja hepenettä ja olisi itsevarma makkarissa?

Minä en edes alkaisi suhteeseen, jos jokin tietty ulkoinen ominaisuus olisi niin tärkeä, että sen puute olisi jatkossa ongelma ja minun pitäisi ilkeillä siitä toiselle. Eikö olisi helpompaa ottaa heti valmiiksi mie3leisensä, on se sitten hoikka tai muhku, kuin yrittää alkaa muuttaa toista moittimalla?
 
vierailija
Onneksi kyseessä oli vain joku tuntematon lukemasi henkilö. Otsikostasi saa helposti käsityksen, että kirjoitat itsestäsi.
Tällä palstalla on ilkeitä kirjoittajia. He arvostelevat surutta hirvein solvauksin epämieluisten kirjoittajien ulkonäköä.
Ihmisen ulkonäkö muuttuu koko ajan.
Jos ei kestä puolisonsa ulkonäön ym. muutoksia, kannattaa hommata aikuisen kokoinen nukke. Sellaisen kuin Kauniit ja rohkeat Thomas hommasi itselleen hulluusjaksonsa pahimpana aikana.
 

Yhteistyössä