Siis oletusarvo on nyt se, että on kotiäiti, siis ei aamulla töihin menoa.
Jos leivotte, tai haluaisitte leipoa ainakin vaalean leivän itse, niin kumminpäin mielummin
aina joka aamu litran taikina vai
kerran viikossa isompi satsi kerralla pakkaseen?
Mie oon taas lipsunut leivän / sämpylöiden leipomisesta... ja nyt mie en osaa päättää, pitäskö taas ottaa käyttöön 1 varsinainen leipomispäivä, jolloin mies voisi hoita lapset vai
leipoa aina satsi kerrallaan esim. aamutuimaan, kun lapset vielä nukkuu ja mie kuitenkin aamuvirkkuna oon itse hereillä jo.
Iltoja mie en halua käyttää leipomiseen kuitenkaan.
Jos leivotte, tai haluaisitte leipoa ainakin vaalean leivän itse, niin kumminpäin mielummin
aina joka aamu litran taikina vai
kerran viikossa isompi satsi kerralla pakkaseen?
Mie oon taas lipsunut leivän / sämpylöiden leipomisesta... ja nyt mie en osaa päättää, pitäskö taas ottaa käyttöön 1 varsinainen leipomispäivä, jolloin mies voisi hoita lapset vai
leipoa aina satsi kerrallaan esim. aamutuimaan, kun lapset vielä nukkuu ja mie kuitenkin aamuvirkkuna oon itse hereillä jo.
Iltoja mie en halua käyttää leipomiseen kuitenkaan.