kummat vaunut kannattaisi valita?

  • Viestiketjun aloittaja kenguruemo
  • Ensimmäinen viesti
kenguruemo
Heipä hei!
Meille on tulossa ensimmäinen vauveli, helmikuussa on laskettu aika. Nyt ollaan jo mietitty vaunuja että minkälaiset hankittais, nyt kun saa nähtävästi halvemmalla tämän vuoden mallien viimeisiä kappaleita.
Ollaan mietitty Oran Urban-vaunuja , ja sitten toinen vaihtoehto on Emmaljungan kuomurattaat mistä saa yhdistelmät kun lisää niihin kopan. Mutta kummatkohan ne tosissaan kannattaisi? Meillä kun ei oo autoa niin varmaan kauppatavaroitakin pitäisi vaunuilla rahdata, siinä mielessä orat ois paremmat tilavampine tavarakoreineen. Niitä kun kaupassa kokeilin työnnellä niin tuntuivat aika hankalilta käännellä jossakin ahtaissa kauppakäytävillä esimerkiksi. Mutta varmaan ne on kaikki nelipyöräiset vaunut semmoisia. Vai oiskohan ne kuomurattaat sillä tavalla helpommat käsitellä?
Entäpäs sitten se vauvan nukuttaminen vaunuissa.. Oran vaunuissa ainakin mahtuisi pitkään uinailemaan, en tiedä sitten miten on niiden kuomurattaiden kanssa, niissä on kuulemma koppaosa pienempi, että mahtuukohan vaavi sinne nukkumaan enää esmes puolivuotiaana tai sen jälkeen.. Sekin riippuu tietty vauvasta että minkä kokoinen sattuu olemaan. On tämä vaikeata hölmöille ihmisille kun ei oo kokemusta näistä asioista!
Aion ilman muuta hankkia myös kantoliinan, mutta sitähän on vaikea tietää etukäteen että paljonko sitä loppujen lopuksi tulee käyttämään. Se kuitenkin varmaan korvaa osittain vaunujen käyttöä.
Olisikohan jollain kokemusta noista vaunumerkeistä, kertoisitko miten ovat teillä toimineet?
 
Mitäs jos ostatkin kolmipyöräiset kuomurattaat??
Esim Hartanilla on hyviä malleja! Niillä pääsee kivasti kaupoissa ja ovat kevyet työnnellä yms...
Ihan pelkät vaunut jättäisin ostamatta koska ainakaan meillä ei muksut oo kovin kauaa jaksanu oleilla ihan selällään vaan ovat halunneet jo pystympään. Likka alkoi toissapvnä protestoimaan hereillä makaamista rattaissa, ikää tänään 3kk!! NOstin sit himppa pystympään niin näki muutakin kuin valot kaupan katossa... :whistle:
Eli pärjäät ihan hyvin pelkillä kuomareilla ja niihin esim lämpöpussi taikka ihan vaan makuupussi ja jalkapeite. et mielestäni es tarttee pehmeää kantokoppaa,ellet sitä välttämättä halua ostaa,sillä lapsesi syntyy kuitenkin talvella siinä vaiheessa kun luultavimmin kovat pakkaset on jo ohi ja talvellahan ei saa vauvaa viedä ulos ku vasta 2vko iässä...sit vaan toppista päälle niin hienosti tarkenee...ette saa alkuun kuitenkaan oleilla kauaa pihalla... =)
 
www.hartan.de löytyy sieltä sporteista skater X-malliset. tavarakoriin mahtuu paljon ja näppärät ovat! Saksasta tilaamalla saat edullisimmin kotiovellesi ne! Yhdellä ystävälläni on just noi ja ovat loistavat!!
Meillä oli ennen HArtanin Profi S yhdistelmät ja nyt harmittelen kun hartanilla ei oo kovin kaksiset noi kaksostenrattaat jotka meillä nyt ehdottomat!!
 
puuro
Orat on hyvät!
Meillä on nyt toiset käytössä, kun ekat myytiin pois, ku luultiin ettei tuu kolmatta lasta ;)

Oon työnnellyt jos jonkinlaisia rattaita(kavereiden lapsia) ja Orat on parhaimmat työntää!
 
Meillä on Emmaljungan kuomarit (Cannon onet) ja ne on ainakin kevyet ja niillä on mukava kulkea kaupoissakin, jopa ahtaissa väleissä. Ja mun mielestä niissä on ihan hyvän kokonen tavarakori, tosin kauppakasseja en niillä ole kuskannut. =)
 

Yhteistyössä