Kummasta isompi tuomio: huutelusta vai pahoinpitelystä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Poliisi etsii epäiltyjä: Nuorisoporukka pahoinpiteli miehen Vantaalla – mies kertoo itse huudelleensa rasistisesti nuorille
4:37MTV
Uutiset


Katso myös video: MTV Uutiset Live kertoi vielä toukokuussa väkivaltarikosten vähentyneen korona-aikana.
JULKAISTU 17 TUNTIA SITTEN

Usean ulkomaalaistaustaisen nuoren miehen ryhmä pahoinpiteli keski-ikäistä miestä lauantai-iltana Vantaalla, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessa.
Poliisi sai hälytyksen tilanteesta, jossa usean nuoren kerrottiin häiriköivän vanhempia miehiä ja heittelevän heitä kohti tölkkejä. Poliisin saapuessa paikalle yhtä miestä oli lyöty useita kertoja päähän ja hänen kasvoilleen oli heitetty täysi oluttölkki.
Pahoinpidelty mies kertoi poliisille nimitelleensä nuoria neekereiksi. Mies lähti päivystykseen tarkistuttamaan vammansa.
Rikoksesta epäillyt ulkomaalaistaustaiset nuoret ehtivät paeta paikalta eikä poliisi ole tavoittanut heitä. Poliisin mukaan osallisena oli ainakin kolme nuorta, jotka olivat liikkeellä polkupyörällä.
 
vierailija
Sitä saa mitä tilaa.
Ellun mielestä oli just ihan ok ammuskella kun toinen ampui ensin.

Toivottavasti pahoinpitelijät saadaan kiinni.
Sulla on outo pakkomielle vetää aina joku tietty henkilö mukaan näihin keskustelu, sitä paitsi missä hän on niin sanonut? Mä uskon myös, että jos joku lataa toista päin näköä nyrkillä niin takaisin saa antaa. Veikkaan että aika moni ajattelee samoin kuin e7, eli mitä sitten?
 
vierailija
Haukku tekee henkisen haavan.
Näin on, mutta nuo nyt käyttävät tuota joka asiassa. Pojan koulussa oli näitä väkivaltaisia mamuja, jotka ottivat r-kortin esiin joka kerta kun jäivät kiinni. Siihen se sitten jäi, saivat jatkaa ja uhrit jäivät ilman tukea. Oma lapsi joutui lopettamaan koulun pariksi vuodeksi kun ei enää uskaltanut mennä kouluun.