kuka käynyt NAZARin lomamatkalla perheen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja matkakuume
  • Ensimmäinen viesti
matkakuume
luin just esitettä ja siinä mainostetaa että ne luksuslomia perheelle kun kuuluu kaikki ruuat ja juomat hintaan.
eli jos joku käyny tällaisella matkalla turkissa tai kreetalla nii kertokaa kokemuksia
 
hyvä kokemus
Me ollaan oltu 2007 keväällä Turkissa (paikkaa en nyt just saa päähäni...) nimenomaan tuollaisella all inclusive matkalla. Kaikki meni aivan loistavasti, ja tuo all inclusive-konsepti oli aivan ehdoton lapsiperheelle. Ruokaa oli lähes koko ajan jostakin saatavilla, joten meidän ei tarvinnut muokata päivärutiinejamme uusiksi sen mukaan miten ravintolat on auki. Todella rentouttava reissu!

Nazarin toiminnasta ei ole mitään kommentoitavaa/moitittavaa, kaikki sujui kuten pitikin. Tyytyväisiä oltiin, ja varmasti lähdetään Nazarin järjestämälle matkalle uudestaankin.
 
SMP
me ollaan vuodesta 2001 lähtien oltu 4 tai 5 tähden hotelleissa all iklusive matkoilla vähintään 2-4/vuosi. Ei kylläkään vielä kertaakaan nazarin kautta. Mutta voin lämpimästi suositella all ilkusive ja 4-5 tähden hotelli/huoneistohotelli kompinaatioita. Ovat tosi kivoja. Jos haluaa retkeillä niin ruuat/eväät saa aina mukaan näin ei välttämättä tarvi olla koko aikaa hotellilla ruokailujen vuoksi.

ollaan oltu karibialla, kanarialla, egyptissä, madeiralla, azoritlla, thaimaassa jne...katsoin itsekin juuri nazarin esittettä ja saman tyyppisiä matkoja ovat kuin millä mekin oltu. Ajateltiin seuraavaksi kokeilla nazarin kautta ko. konseptia.

Meidän tapa matkustaa ulkomaille on allinklusive juuri edellä mainittujen kommenttien/helppouden yms vuoksi. All inklusive on siinäkin mielessä hyvä juttu, että sillä ja käsihygienillä voi välttää ikävät vatsataudit, (koska ruokailut keskittyy tiettyihin ruokapaikkoihin > sama pöpö kanta koko lomanajan vs. se että joka päivä söisi eri ravintoilassa, joiden hygieniatasosta ei voi aina olla 100% varma)

esim. egyptissä, jos hotelli saa tiedon vatsapöpöstä. He/matkanjärjestäjä joutuu tekee viranomaisille ilmoituksen> tutkinta> mahdollinen ruokailu yms luvat lähteävät hotellilta aika nopeasti pois. Siihenkän kellään laadukkaalla hotellilla ei ole varaa, jos asiakkaat kaikkoavat loppuu myös hotelin toiminta.

Olimme juuri egyptissä. Hotelli jossa olimme kasvikset, hedelmät yms huuhdeltiin pullovedellä. Pitivät käsineitä ruokaa käsitellessään. vaihtoivatkin niitä ahkeraan. jne... kellään 10 hgen seurueestamme ei siis vatsatautia, jota näillä sivustoilla peloltellaan ihan mielestäni suotta.

Niin täytyy muistaa että nazar kuuluu tui yhtiöhin, emo englantilainen eli suomessa finnmatkat ovat heidän sisaryrityksiä. Eli ei mikään pikkupulju.
 

Yhteistyössä