Kuinkas monella alkaa SÄÄSTÖKUURI?

  • Viestiketjun aloittaja säästöpossu
  • Ensimmäinen viesti
säästöpossu
Meillä alkaa ainakin.
Nyt täytyy elää säästäväisesti ja varautua tämän vuoden menoihin joita on tulossa normaalia enemmän.

Mutta ei se mitään, välillä sitä oikein nauttii kun tajuaa kuinka pienellä loppujen lopuksi ruokkii perheen ja tulee toimeen.

Nuukuudesta tulee hyvä olo, silloin kun se menee vielä järjen rajoissa.
 
Saa nyt nähdä... kiva olis säästää vaikka ulkomaan reissua varten, mut ei tiiä vielä, että onko mistä säästää vai meneekö edelleenkin kaikki mitä tulee :/ Töissä muuttuu tehtävät jonkin verran ja palkkaus sen myötä himpun verran positiivisempaan suuntaan, kait...
 
Meillä säästetään lähinnä ruokamenoilla. Tehdään ite oikeastaan kaikki leivästä lähtien. Välillä pidetään puuropäiviä kun muksut syö kumminkin kerran kunnolla koulussa ja hoidossa.

Ja taas peruuttelin ison kasan lehtitilauksia ja kirjakerhojuttuja. Nyt maksellaan urakalla laskuja pois niin jää sit enemmän pelivaraa jatkossa.
 
kiitos tämän aloituksen, päätin alkaa säästämään. en tosin tiä vielä mihin säästän.. mut menin Kelan nettisivuille ja ohjasin lapsilisät S-pankin tilille. Tiliin ei kosketa joten säästyypä sinne lapsilisät ja bonukset (aina yli 50e/kk), eli rahaa pitäis jo vuoden kuluttua olla kivasti kasassa!
 
vierailija
Alkaa ainakin pienehkö säästökuuri. Tapana pitää sellaista joka vuoden alussa. Joulukuussa ei saa elää normaalia leveämmin, ei kuitenkaan yli varojen. Tammikuussa sitten taas vähän kiristetään. Ei tunnu mitenkään ikävältä, kun se ei ole hirveä pakko ja on välillä saanut löysätäkin.
 
Mä voisin ruveta säästämään rahaa keittiön uusimista varten. Saa nyt nähdä. Ainakaan vielä en aloita säästökuuri, mies on vasta vähän aikaa ollut töissä, joten tulihan tässä säästeltyä jo aiemmin.
 
no me ajateltiin vähentää tota autoilua, kun bensan hinta nousi :kieh: saas nähdä kuinka se meiltä onnistuu :whistle: miehen kuitenkin töissä käytävä, mutta semmoset turhat ajelut ois tarkoitus karsia pois. Niin ja s-bonuksia sovittiin ettei käytetä eli antaa niiden kertyä, viime vuonnakin bonuksia tuli yli 300 euroa :)
 

Yhteistyössä