Kuinkahan paljon pitää syödä suklaata, että siihen kuolee?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kohokohta-sivustolla lukee:
"Yksi ongelmista on tarjonta. Länsi-Afrikan kuiva ilmasto, erityisesti Norsunluurannikolla ja Ghanassa, jotka tuottavat yli 70 prosenttia maailman kaakaosta, on romahduttanut alueen tuotannon. Sienitauti moniliophthora roreri ei ole auttanut asioita. The International Cocoa Organizationin arvion mukaan tauti on tuhonnut 30–40 prosenttia maailman kaakaotuotannosta. Kaiken tämän vuoksi kaakaon viljely on osoittautunut erityisen vaativaksi elinkeinoksi, ja monet viljelijät ovatkin vaihtaneet paremmin tuottaviin viljelykasveihin, kuten maissiin."
Ja jos se on gmmaissia, ei siinä maassa enää mikään muu kasvakaan, kuin g l f s t t a sietävät kasvit.
 

Yhteistyössä