Kuinka pienen kanssa reissuun??

  • Viestiketjun aloittaja Maroon harmailee
  • Ensimmäinen viesti
Maroon harmailee
Meille on syntymässä esikoinen toukokuun lopulla ja matkakuume alkaa jo vaivaan :ashamed: Olemme aina olleet kovia matkustelemaan ja nytkin olemme jo miettineet, että missä vaiheessa pienokaisen kanssa voisi lähteä ensimmäisen kerran reissuun. Onko kokemuksia ihan pienten lasten kanssa, ja missäpäin olette olleet? Ajattelimme, että jos syksyllä tai viimeistään talvella lähtisimme jonnekin lämpimään paikkaan..
 
nopsa
Tyttömme on melkein 1,5 kk ja olemme huomenna menossa egyptiin, rokotukset aikaistettiin (rajana 6 viikkoa) eikä se vaadi muutoksia vauvan myöhempään rokotusohjelmaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Viikon päästä tuun kertoilemaan miten reissumme onnistui.
 
Mummy
Kävimme häämatkalla Karibian risteilyllä ja esikoinen tuli mukaan. Poika oli silloin 3,5 kk, täysimetyksellä. Ei ongelmia pitkien lentojen aikana, ei laivassa, ei missään kohteessa (florida, jamaica, haiti, meksiko). Tytär oli 6 viikon vanha, kun matkustimme hänen kanssaan ekan kerran, tuolloin kohteena saksa, eikä mitään ongelmia. Hän samoin täysimetyksellä. Tiedän kuitenkin, että "viralliset tahot" eivät helposti suosittele alle 6 kk ikäisen kanssa matkustamista, ainakaan kovin eksoottisiin kohteisiin.
 
Jep, helpoin matkailija on tissivauva, eväät ja sänky (vaunut) kulkee kokoajan mukana.

Meilä eka leima tytön passiss on 8-viikkoisena, veneilimme kukauden Itämerellä, kävimme Riassa ja kiertelimme Viron rannikoa.

Toinen reissu oli 8-kuisena Tenerifalle, sillä reissula oli masuvauvakin tas mukana ja saman tatiin olemme jatkaneet matkailu tähä asti, lapset on nyt 5 ja 6 vuotiaat.
 
katjawi
Me lähdemme elokuussa Romaniaan vauvamme ollessa n. 4 viikkoa.
Matkustamme usein myös koko perheellä(elokuussa sit 6 hlöä)ja vauvan ollessa rinnalla on helppo matkustaa.Vauveli on oli jo "mukana vatsassa" thaimaassa helmikuussa ja ruotsissa huhtikuussa.Toki muutamme suunnitelmia jos synnytyksessä tai muuten tulee ongelmia,ystävä lupautui äidin tilalle jotta muut lapset ja isukki pääsee lomalle! =)
 

Yhteistyössä