Kuinka monta % sairaalahoidossa olevista rokotettuja tammikuussa 2022?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
....vierailija, post: 33969054"]
Ajatus siitä, että kurkustasi tai nenästäsi työnnettäisiin letku ja henkitorveen tehtäisiin reikä hengityslaitetta varten on ilmeisesti pelottava. Kaikki ne toimenpiteet tehdään potilaan parhaaksi ja siksi, että tämä toipuisi ja voisi palata normaaliin elämään. Tehohoidossa käytettävät lääkkeet, toimenpiteet ja menetelmät ovat aivan viimeisintä lääketieteellistä tietämystä ja kovaa kokemusta.
Silloin kun ihminen taistelee hengestään niin kaikki mahdollinen ja mahdotonkin tehdään.
[/QUOTE]
Älyätkö et ei ole kyse ajatuksesta!!!!😱
 
vierailija
Eikun ei minua viedä minnekään. Hoidetaan kotona toisemme.
Onko puolisosi taitava hoitamaan esim sappikiviä, munuaiskiviä, kohdun tulehdustiloja, umpilisäkkeen tulehduksia, verenmyrkytyksiä, ruusua, vyöruusua, kasvaimia, suolen kertymiä........ Saa syytteen heitteillejätöstä ja kuolemantuottamuksesta, jos ei toimita sinua lääkäriin tai sairaalaan.
 
vierailija
Onko puolisosi taitava hoita!aan esim sappikiviä, munuaiskiviä, kohdun tulehdustiloja, umpilisäkkeen tulehduksia, verenmyrkytyksiä, ruusua, vyöruusua, kasvaimia, suolen kertymiä........ Saa syytteen heitteillejätöstä ja kuolemantuottamuksesta, jos ei toimita sinua lääkäriin tai sairaalaan.
No se oli hyvä huomio et tiedän lähteä suppailemaan kevätaurinkoon😂
 
vierailija
HUS ainakin lopetti julkaisemasta tätä tietoa joulukuun puolivälissä. Eli juuri samoihin aikoihin kun omikron alkoi ottaa vallan. Juuri näinä aikoina olisi mielenkiintoista nähdä onko tilanne muuttunut jotenkin uuden variantin myötä.

siis kun nyt on hoitajapula ja liikaa lääkkeitä käytössä!!
 
Mut eihän se miään kerro.

Pitäisi olla ryhmät. Täysin rokottamattomat. Yhden rokotteen saaneet. Kaksi rokotetta saaneet jne.

Ja jokaisen ryhmän sairaalahoitoon joutuneiden prosentuaalinen määrä omassa ryhmässään kertoo tiedon, mistä meille on hyötyä.
 

Yhteistyössä