Kuinka monta prosenttia koronakuolemista on rokotetuilla?

vierailija
Kai ymmärrät, että kustannus tulee lähinnä palkkakuluista eli ilman henkilökuntaa tehohoitopaikan olemassaolo ei maksa miljoonaa vuodessa
Tässä on vähän huolestuttava piirre, että ilman henkilökuntaa sitä paikkaa on vaikea pyörittää. Kun kaikki rokotetut lakoaa 2023, ja suurin osa hoitohenkilökunnasta on rokotettu, niin mitäs sitten tehdään?
 
vierailija
Jatkoa edelliselle, A-studion keskustelussa 21.10. kerrottiin, että yksi tehohoitopaikka maksaa noin miljoonan vuodessa. Tälläkin hetkellä HUSissa on kuitenkin käyttämättömiä paikkoja 10 kappaletta, koska ei ole riittävästi tehohoitohenkilökuntaa.
Myönnätkö nyt, että saatoit olla pari vuotta sitten väärässä, kun sanoit, että hoitohenkilökunnalle ei tarvi maksaa palkankorotuksia, koska hoitoala on kuluala, eikä tuottava ala, kuten rakennus ja teollisuus?
 
vierailija
Tossa on osviittaa BBC


Suomessa tilastointi on hankalaa tässä asiassa

Syystä että kaksinkertaisesti rokotetut ovat olleet vanhempia, eikä kuolinsyytä voi varmasti tietää, lisäksi kahdesti rokotettuja kuollut niin vähän, että niistä ei saa tilastoa aikaan. Ehkä, jos tapauksia alkaa ilmetä, niin saadaan tilastokin :)
 

Yhteistyössä