F
Faelivrin
Vieras
Itse olen äidiltä oppinut sen, että lihat aina ensin ruskistetaan. Ja näin oon aina tehnyt ja hyvää on tullut, mutta nyt vasta tajusin, että ilmeisesti kaikki eivät teekkään näin. 
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu;28986850:joskus kotona paistan ennen uuniin laittoa mut yleensä en..eipä niissä kovasti eroa ole teki kummin tahansa, riippuu ihan fiiliksestä miten teen.
joskus myös laitan lihat uunivuokaan ja hetkeks kuumaan uuniin et tulee vähän väriä ja sit vasta kasvikset ja liemi.
töissä laitan raakana lihat liemeen ja uuniin (sen verran isompia määriä kun tekee niin helpommalla pääsee kun ei ala ruskistelemaan )
Onko niissä lihoissa kumminkin joku väriero?
Joskus olen muistaakseni jonkun kokin kuullut sanoneen että pikaisesti kun ruskistaa lihan niin se pysyy mehevämpänä uunissa.