Kuinka moni kokeillut ryhmäseksiä?

  • Viestiketjun aloittaja perusmamma
  • Ensimmäinen viesti
Pyydetty on pitämään ystävän vaimoa hyvänä niin että ukkonsa sais katsoa. No ei vaan pystyny, kun on omakin eukko ja mukulat. Enkä kyllä oikein lämmennyt tosta "yleisöstäkään" :D Melkoinen "ryhmäseksikokemus" siis.
 
wanking
Aikoinaan serkkupojan ollessa kesäleskenä, niin istui meillä iltaa. Se meni sitten siihen, että vaimo, minä ja serkku oltiin samassa mytyssä lattialle levitetyllä patjalla. Arvaahan se mitä siinä tapahtui. Jotenkin oli kivaa ja kiihottavaa katsokin vaimon ja serkun panemista. Ei tullut traumoja eikä eroja ja aikaa jo kulunut lähes kolmekymmentä vuotta.
 
vierailija
Meillä (aviopari 54v) useita kivoja kokemuksia ryhmäseksistä. Sekä parien kanssa että useampi mies vaimon ilona... Useimmin olemme harrastaneet juuri 2m ja vaimo. Vaimo on ollut aina aktiivinen ja halukas, häntä ei tarvi "houkutella" kimppaan. On jo nuorena ollut innokas, antanut peppua jo 17v ikäisenä, rakastellut ennen minua n 20 m kanssa. On uima-altaassa, parvekkeella, rannalla jne. Nykyään seksielämämme on kovin aktiivista ja aina sillolin tällöin siihen kuuluu myös 2-4 vierasta miesta vaimon tyydyttäjäjinä .Se sopii ainakin meile, kaikki tykkäävät. Suosittelemme.
 
vierailija
No meillä se meni niin, että sovittiin kaikki keskenään etukäteen, kun oltiin jokainen sinkkuja. Joku tuikitavallinen torstai sitten osui kaikille, ja päätettiin kokeilla.

Ihan mukava kokemus oli kaikille, kun ei ollut mitään viinatouhuja mukana ja oltiin tutustuttu jo aiemmin. Kaikille asia oli uusi ja välillä naureskeltiin, kun taas toisena hetkenä taas meno oli kuin pornofilmistä.

2m+n oli kokoonpano ja tuplapenetraatio oli varmaan se kovin juttu mikä tehtiin.
 
r0s
Kertokaa, miten tulitte ryhtyneeksi ryhmäseksiin? Oliko suunniteltua vai sattuman varaista?

Tavallaan suunniteltua, koska menin bileisiin joissa moinen on suht tavallista. Toisella kerralla lähdin samaisiin pippaloihin erään miehen kanssa jolla oli tiedossa toinen pariskunta joka oli innostunut kimpasta joten se oli enemmän suunniteltua.


Ni ja toki myös miehen kanssa toteutut kolmen- ja nelinpuuhat suunniteltiin. -Vielä edellisiä sinkkkuseikkailuitani perintpohjaisemmin.
 
Mvierailija
Mites miesten seisokit? Luulis näin naisena että toisen miehen läsnäolo haittais toista miestä? Hienhaju yms
Kaikki oltiin samassa duunissa. Päädyttiin pippaloiden jälkeen naisen kotiin, hän oli sängyssä keskellä kun kumpikin sormeiltiin aluksi. En haistanut toista miestä ;)

Loppuvaiheessa nousin ensimmäisenä pukille ja happy end siitä tuli :)

Nainen kertoi myöhemmin, että jäi jonkinmoiset traumat. No hän meidät vapaaehtoisesti päästi sisään ja ”sisään” ❤

Kahden naisen kanssa olisi kyllä hienoa kokeilla, toinen mies mukana ei kiva juttu
 
Olin silloin 15v naisen alku kun kokeilin ensimmäisen kerran ryhmäseksiä kolmen yli 30v miehen kanssa;)Minusta se oli upea seksikokemus missä tämä tyttö sai kerralla täytettä joka reikään;) Olen siitä lähtien harrastanut ryhmäseksiä samojen miesten kanssa aina viikonloppuisin kolmen vuode ajan ja olen nyt 18v nainen;);)
 
vierailija
Olin silloin 15v naisen alku kun kokeilin ensimmäisen kerran ryhmäseksiä kolmen yli 30v miehen kanssaMinusta se oli upea seksikokemus missä tämä tyttö sai kerralla täytettä joka reikään Olen siitä lähtien harrastanut ryhmäseksiä samojen miesten kanssa aina viikonloppuisin kolmen vuode ajan ja olen nyt 18v nainen
Semmonen satusetä siellä.
 
  • Tykkää
Reactions: 18v tyttö

Yhteistyössä