kuinka kauan pärjäisit kotona, jos tulis voimaan täydellinen ulkonaliikkumiskielto

vierailija
Ruokaa löytyisi useammaksi viikoksi. Ongelma tosin tuossa ruoassa olisi jos ei olisi sähköä eli mitään pakasteita ei voisi enää hyödyntää eikä voisi tehdä uunissa/liedellä mitään ruokaa.
Lääketarpeita löytyisi jonkin verran. Takka löytyy ja puita, joten lämmitys ei olisi ongelma (voishan tuossa takassa tietysi ruokaa tehdä).
 
vierailija
No ruuasta ei olis hetkeen hätä eikä lääkkeistä tai nesteistä.
Mut jos ei saa omassa pihassakaan ulkona liikkua ja sähköt menis, ei siis sais hakee puita lisää liiteristä ni viluhan se alkais tulla.
Jos taasen saa puita hakea, ei ongelmaa koska saa myös puulla lämmitettyä ja löytyy sähkölieden lisäksi myös puuhella.
 
vierailija
Se vähän riippuu, koska on viimeks käynyt kaupassa. Mä en pidä mitään kauheita varastoja kotona, mutta ehkä viikoksi riittäis edes jotain (tyyliin puuroo, pastaa) hengen pitimiksi. Maito, liha ja tuore leipä loppus kyl muutaman päivän sisällä. Tosin jauhoja on kyl kaapisaa, että sämpylöitä sais kyllä. Mut syön paljon ruisleipää ja sitä en oikein osaa kunnolla leipoa itse.
 
Jos sähköä ja vettä olisi saatavilla, voisi ovet nyt laittaa lukkoon kahdeksi-kolmeksi kuukaudeksi. Tosin tuoreita hedelmiä jäisin kaipaamaan (onneksi on marjoja pakkasessa) ja wc-paperia voisi joutua säännöstelemään.

Muualla on jo vessapaperihätä:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aseistautuneet-rosvot-ryostivat-vessapaperia-koronaviruksesta-karsivassa-hongkongissa/7729104#gs.x70zg2
aaahhhaaaaahhhhhaaaa unohit ryöstelijät!!!