Alkuperäinen kirjoittaja ankis:Kropsu
* 5dl ohra- tai vehnäjauhoja
* 1l maitoa
* 2tl suolaa
* sokeria
* 0-5 kananmunaa
* voita tai muuta rasvaa
Kropsu on eteläpohjalainen perinneruoka; ohutta ja rapeaa pannukakkua asenteella. Ei siis mitään etelän vellihousujen pullamössöä. Kropsu valmistuu helposti ja sitä voi kätevästi ottaa mukaan vaikka taskuun ja vedellä naamaan jos alkaa hiukoa. Kropsusta on paljon muunnelmia, tunnusomaisena tekijänä sillä on nimenomaan rapeus, ja tiiviin peräänantamaton pohjalainen asenne.
Peräänantamaton pohjalainen asenne = ei anneta periksi vaikka itsekin tiedetään olevan väärässä..Alkuperäinen kirjoittaja ankis:Kropsu
* 5dl ohra- tai vehnäjauhoja
* 1l maitoa
* 2tl suolaa
* sokeria
* 0-5 kananmunaa
* voita tai muuta rasvaa
Kropsu on eteläpohjalainen perinneruoka; ohutta ja rapeaa pannukakkua asenteella. Ei siis mitään etelän vellihousujen pullamössöä. Kropsu valmistuu helposti ja sitä voi kätevästi ottaa mukaan vaikka taskuun ja vedellä naamaan jos alkaa hiukoa. Kropsusta on paljon muunnelmia, tunnusomaisena tekijänä sillä on nimenomaan rapeus, ja tiiviin peräänantamaton pohjalainen asenne.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel