Kristinusko on fiktiota muiden uskontojen tavoin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Muutama luoto on löytynyt tuolta pohjoisesta, kun siellä se ääkausi vasta lähenee loppua ja vaikka se jää sulaa, on maa sen alla vapautunut valtavata painosta ja alkaa nousta. Sigtä sanotaan maankohoamiseksi. Miten eivät sellaista asiaa ole huomioineet laskelmissaan, vaikka sitä on tapahtunut koko ajan? Etelässä jää suli nopeammin kuin pohjoisessa ja uuttakin muodostuu...
 
vierailija
Muutama luoto on löytynyt tuolta pohjoisesta, kun siellä se jääkausi vasta lähenee loppua ja vaikka se jää sulaa, on maa sen alla vapautunut valtavasta painosta ja alkaa nousta. Sitä sanotaan maankohoamiseksi. Miten eivät sellaista asiaa ole huomioineet laskelmissaan, vaikka sitä on tapahtunut koko ajan? Etelässä jää suli nopeammin kuin pohjoisessa ja uuttakin muodostuu...
korjailin vähän:cool:
 
vierailija
....sanoo hän joka ei ole vaan kohdannut Jeesusta.
Mulle Jeesus on niin todellinen että voisin mennä kuolemaan hänen takiaan, ja mä sentään olen perusluonteeltaani epäluuloinen ja kriittinen.

Tee testi: parin viikon ajan rukoilet Jeesusta ilmestymään sun sydämessäsi, sisällytät siihen pari käyntiä vapiksella tai hellareilla. Tuu sit sanomaan onko Jumalaa tai ei.
(Joillekin riittää 15 sek-5 min, joillakin viikkoja, kuukausia).
 
vierailija
Raamattua on muokattu todistettavasti useita kertoja. Se ei ole jumalan sanaa, eikä jumalan muuttumaton ilmoitus ihmiskunnalle. Muokkauksen ansiota ovat Raamatun eri kirjojen profetiat, jotka täyttyvät toisissa Raamatun kirjoissa ja viittaukset kirjojen välillä, ja yleensäkin kirjojen teologinen yhtenäisyys. Profetioita on tarkoituksella kirjoitettu toteutumaan myöhemmin kirjoitetuissa kirjoissa. Raamatun kaikkien kirjojen välistä teologista yhteneväisyyttä on juuri käytetty paljon todistamaan sitä että sen kirjat olisivat muka jumalan ohjauksessa kirjoitettuja.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/uusimmat/raamatun_sana_on_niin_kuin_luetaan

Kristinuskossa keksittiin kolmiyhteinen jumala. Kristinuskon jumala pohjautuu juutalaisuuden jumalaan ja ennen kuin juutalaisuus-uskonto keksittiin juutalaisuuden jumala Jahve oli vain yksi monista kanaanilaisten palvomista jumalista, ja pääjumala Elin alainen jumala.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jahve

2000-luvulla ihmiselle ei ole enää mitään syytä uskoa kristinuskon jumalaan tai mihinkään muuhunkaan ihmisten keksimään mielikuvitusolentoon. Kristinuskon jumala on yhtä epätodellinen kuin Zeus tai Odin, tai mikä tahansa ihmisten muinoin keksimä uskonnollinen mielikuvitusolento. Esko Valtaoja selittää oheisella videolla hyvin maailmankaikkeuttamme ja sen historiaa. Sille että miksi maailmankaikkeudessamme luonnonlait ovat juuri tällaiset, elämälle otolliset, on annettavissa muu selitys kuin jumala.


Elämän synty on luonnollinen asia johon ei tarvita jumalaa.


Kreationismi eli luomisoppi on pseudotiedettä ja epätieteellistä ja kreationistien väitteet on kumottu.

http://www.talkorigins.org/indexcc/list.html

Tee järkevä päätös jo tänään ja eroa kirkosta. Tämän sivuston avulla se onnistuu muutamassa minuutissa.

https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/
Todella mielenkiintoiset videot, säälittää vaan kun suurin osa ihmiskunnasta elää uskontojen valhemaailmassa

Meillä älykkäimmällä osalla on elämä helpompaa kun ei tarvitse ”pälyillä” henkisesti, mitä se ihmismielen luoma ukkeli siellä korkeuksissa miettii teoistamme ja päättääkö lähettää alakerran saunaosastolle viisimetristen liskojen raadeltavaksi (kuultu juttu btw) 😅
 
vierailija
Echo: -Mulle Jeesus on niin todellinen että voisin mennä kuolemaan hänen takiaan, ja mä sentään olen perusluonteeltaani epäluuloinen ja kriittinen.

täyttä höpönlöpöä kriittisyytesi
- kertaalleen kuolleen takia ei sinun tarvitse kuolla
 

Yhteistyössä