vierailija
Kaurassa ei ole oksaalihappoa.Korrenvahvistajat/-sääteet viljoissa jäämiä ja kauraa oksaalihappo.
Kaurassa ei ole oksaalihappoa.Korrenvahvistajat/-sääteet viljoissa jäämiä ja kauraa oksaalihappo.
Kuulemma on. En vängännyt vastaan kun kuulin siitä.Kaurassa ei ole oksaalihappoa.
Onkohan joku lukenut vain avaustekstin eikä ole lukenut koko artikkelia? Varmoja oksaalihappoa sisältäviä ovat raparperi, karpalo, luumu, lehtimangoldi, pinaatti, sokerijuurikas, punajuuri, ketunleipä ja nokkonen.Kuulemma on. En vängännyt vastaan kun kuulin siitä.
En ole käyttänyt sitä sen jälkeen kun kuulin erään kqurqkakkuwimmasta. ..
Niissä ne sulatesuolat estää ravinteiden imeytymisenSulaTE juustot pois!
Kuulin fysiikan/kemianlehtorilta sen kauran.Alkuperäinen kirjoittaja vierailikemiqnlehtorilta. 96:Onkohan joku lukenut vain avaustekstin eikä ole lukenut koko artikkelia? Varmoja oksaalihappoa sisältäviä ovat raparperi, karpalo, luumu, lehtimangoldi, pinaatti, sokerijuurikas, punajuuri, ketunleipä ja nokkonen.
Mihinkähän mahtoi perustua tuo tieto minkä kertoi?Kuulin fysiikan/kemianlehtorilta sen kauran.
Tässä ketjussa aniharva viesti on asiapitoinen.Mihinkähän mahtoi perustua tuo tieto minkä kertoi?
KarrageenillaAIHEUTETAANtulehduksia koe-eläimille. fosfaatti tekee sen. Mut sitä on monta muutakin eri nimistä. Gluteenittomia on usein levää/guaria ym joista suoli tulehtuu.