Kotona tympäsee

Olen vajaa 30v kahden lapsen isä (alle 4v molemmat) ja onnellisesti naimisissa. Vai olenko?

Tänään taas kun pitäisi töistä mennä kotiin niin iskee masennus. Kersat kitisee ja muija läsöttää koneella feisbuukissa tms ja patistelee tekemään kaikkea omasta mielestäni ei niin mukavaa.
Osallistun kyllä mielestäni ihan kiitettävästi kaikkiin kotitöihin ym lastenkasvatusjuttuihin mutta silti muija mäkättää. Tekee kyllä itsekin kotihommia ihan kunnolla.

Onko seksiä? No ei ole. Kumpaakaan ei ilmeisesti kiinnosta. Ulkona kun liikun yksin tai perheen kanssa, niin tulee vilkuiltua naisia ja ihasteltua hiljaa mielessä heidän ulkonäköään ja miltä tuntuisi jos pääsisi heidän kanssaan esim hotelliin yhdeksi yöksi ihan vain viettämään rietasta iltaa kahden kesken. Etenkin sellaiset parikymppiset tiukkahousuiset tyttöset laittavat mielen hetkeksi sekaisin..
Joskus yksinäisinä iltoina tulee netistä katseltua amatöörien parien kuvaamia kotivideoita joissa tekevät kaikenlaista mukavaa seksitouhua.

Onko muilla samanlaisia ongelmia ja/tai ideoita siihen miten saada hommat kondikseen oman emännän kanssa?
 
Mitään mullistavaa vastausta en osaa sanoa. Mutta muista se, että jos nyt vaihdat siihen nuorempaan ja tikimpään, niin parin vuoden päästä sekin haluaa lapsia. Sitten viimeistään kymmenen vuoden päästä olet taas samassa tilanteessa kuin nyt, mutta itse vanhempi ja väsyneempi. Miten silloin toimisit toisin? Hakisitko kotimatkalla joskus kukkakimpun "kissallesi"? Vaihtamalla ei yleensä parane. Ja vaikka se suhteen alkuhuuma ja leikkimielisyys on ihanaa, niin se ei kestä ja toistuessaan useiden eri kumppaneiden kanssa alkaa maistua happamalta.
Mitä jos menisit puolisosi kanssa sinne hotelliin. Järjestä yllätys. Muksut hoitoon ja emäntä matkaan. Pyydä apua järjestelyihin puolisosi ystävältä, jos et oikein tiedä mitä tehdä. Jos lapset on tähän vielä liian pieniä, niin odota vuosi tai pari, niin aikaa löytyy enemmän myös teille kahdelle. Lähes kaikki pikkulasten äidit muuttuvat mäkättäviksi määräilijöiksi. Usein se helpottaa viimeistään kun lapset pääsevät yli uhmaiästään eli n. 3 v. Ennen sitä ei suhteesta kannata lähteä. Usein auttaa myös se että nainen pääsee välillä pois kotoa yksin, silloin hän voi "löytää itsensä" uudelleen ja tätä kautta myös oman eroottisen puolen itsestään.
Naisen seksihalut heräävät usein hellyyden kautta. Muista kosketella puolisoasi myös silloin, kun varsinainen seksi on "tauolla". Ohimennen silitä olkapäätä, anna suukkko poskelle, ota kädestä kiinni tai hiero hartioita. Älä kouri tissejä, taputa peppua tai puristele reisiä ellet ole aivan varma että kumppanisi pitää siitä ja hyväksyy sen. Usein etenkin tissien koskettelusta saa ukko näpeilleen jos hetki on väärä. Äläkä missään nimessä painosta tai muistuttele siitä, milloin seksiä on viimeksi ollut. Ihan vaan vinkkinä.

Niin ja puhu puolisosi kanssa näistä asioista. Kerro suoraan että haluaisit teillä olevan enemmän romantiikkaa ja erotiikkaa suhteessanne. Yhdessä voitte pohtia miten siinä onnistutaan.

Elät niitä ruuhkavuosia joina erotellaan miehet pojista. Itse olet siemenesi kylvänyt, harden the fuck up!
 
  • Tykkää
Reactions: pampula-
No juu. Vaimo noita lapsia halusi ja patisti siementämään. Itse olisin ollut onnellinen ilmankin. Tokihan noi kersat ovat tällä hetkellä tärkeintä maailmassa.

Sen verran on tullut seikkailtua seksin saralla että on tullut kokeiltua toista miestä. Tästä en ole luonnollisestikaan kertonut vaimolle. Varmaan pitäisi mua täysin kummajaisena. Ehkä olen hieman bi-ihminen vaikkei miehiä tule koskaan kateltuakaan sillä silmällä. Naiset miellyttävät silmää enemmän. Ei auta yhtään asiaa että työkavereinakin on juuri sellaisia miellyttäviä ja nättipeppuisia 30-v mimmejä. Joskus tekisi mieli ehdottaa heille jotain mutta mainehan siitä vain menisi.
Panettaa...
 
Kuulostat ihan mun mieheltä, tosin se on vähän vanhempi eikä ole miehiä kokeillut.
Se lähti 19vuotiaan kanssa suhteeseen josta sain tietää 2kk jälkeen. Toki epäilin jo sen koko ajan mutta kertaakaan ei tunnustanut. Meillä kyllä olisi ollut seksiä jos miehelle olisi kelvannut. Ehkä sitäkin alkoi liikaa ahdistamaan perhe elämä ja avioliitto.
Jos haluat lähteä naida napsauttamaan nuorempaa niin ole hyvä, mutta ole siitä rehellinen vaimollesi ja sano että haluat muita. Ei varmasti tykkää mutta tykkääkö siitäkään kun jäät pettämisestä kiinni?? Vaikka valitsisit nuoremman muista että myös he VANHENEVAT ja haluavat lapsia. Myös heillä voi alkaa ne tiukat pikku pyllyt roikkua ja tulla selluliittia.

Entä jos me naiset alettais käyttäytyy samoilla tavoilla? Juostais tuolla 20v poikien perässä ja jätettäis miehet hoitamaan lapsia? Lähdettäs kotoa aina sillon kun tarvitaan " omaa aikaa". Valitattavasti tekis mieli monestikin lähteä ottaa omaa aikaa mutta se ei ole mahdollista.

SAnoi myös että naisesi halusi lapsia? Tuskin hän itse sinusta niitä siemeniä on sisäänsä laittanut ja tuskin kukaan mies haluaa naiselle lapsia antaa ns. lahjana?

Kun lähdet pettämään nuoremman kanssa, mieti myös seurauksia. Naiset yleensä vaisotaa herkästi jos oman miehensä tuntee.
 
Voin kertoa, ettet Horkka, ole ainut. Meillä vaimo tahtoo seksiä ehkä 1-2 krt / vuosi! Lapset on jo 9 ja 12-v. Ja kolmas olis toiveissa.. emäntä vaan ei osaa sanoa miksi ei halua. Ei kuulemma ainakaan nauti miehensä selibaatista. Mutta ei suostu mitään asialle tekemään kuitenkaan. Kuitenkin ne kerrat kun seksiä on, molemmat nauttii tosi paljon. Eli se on vaan se periksi antaminen. Ainakin meillä. Minun tulkintani. Koska aina on jotain muka parempaa tekemistä.
 
Kyllähän tuota oli taas seksiä muutaman kerran. Emäntä makaa selällään ja ite saa tehä hommat. Ennen se otti suihinkin ihan kiitettävästi mutta ei enää. Aivan saakelin tylsää seksiä ja mieluiten jättää nykyään tekemättä kun tietää jo etukäteen että homma on täysin oman toiminnan varassa.

Töissäkin on tullut kateltua muita naisia ja jopa meidän kerroksen pyylevä siivoojakin herättää himoja enemmän kuin oma vaimo. Joskus haaveillut että jos kysyisi suoraan että mennääänkö panemaan. Miestä hänellä ei ole..
 
Aloittajlle.
Been there.
Mietin tätä joskus ja sitä missä vika on. Testaa seuraavaa. Katsele lastasi kun se kitisee ja kuvittele se kuolleeksi. Jos tunnet pahan olon valtaavan katsele lisää ja ajtatele sitä lasta oikein tarkoin. Tunnet sydämessäsi pistoksen. Se kertoo että olet tullut sokeaksi hyville asioille ja näet huonoja asioita. Se kitisevä lapsi on sinun suloinen lapsesi, se joka riippuvainen sinusta ja rakkaudestasi, Kaikkesi mitä sinulla lopulta täällä on ja mitä sinusta lopulta jää, pieni ihminen joka rakastaa sinua varauksetta. Avaa silmäsi.

Muijan suhteen. Anna sille pari hunttia käteen ja käskee pahimman horokaverinsa kanssa kapakkaan ja olemaan yö pois. Mieti sitten kun eukko on tälläytyneenä lähdössä kuinka äijät kuolaavat sitä kapakassa, komeat nuoret uroot. Ja tanssittavat sitä siellä hinkaten, puhuvat mukavia, tarjoilevat drikkejä hpilaten ja ehdotellen, vaimopsi hersyvää naurua heille, puristelevat persiistä tanssilattialla hitaita. Mieti koko yö missä eukkosi on. Jos et voi olla tekstaamatta tai soittamatta, olet valmis, jos tunnet mustasukkaisutta olet valmis. Jos et tunne mitään, ota ero. Ymmärrä että mustasukkaisuus on vain rakkautesi tuote pääsi sisällä, ei vaimosi vika.
Et vain näe vaimoasi naisena. Olet hukannut ns positiivisen katsonta kannan. Sama voi koskea vaimoasi suhteessa sinuun. Se taaseen tappaa seksin. Sinunkin pitää mennä ja saada hieman mustasukkaisutta peliin, jotta naisesi näkee sinut miehenä. Liika läheisyys usein turruttaa. Ihminen ei niinkään huomaa nauravansa, mutta riita pysäyttää enemmän ja se jää muistiin. 'Yksi minuutin riita pyyhkii päivän onnen'
Ei se ruoho sen vihreämpää ole aidan takana. Mieti, että kun katselet niitä pimuja, vaimosikin katselee niitä uroita...mietipä itseäsi niiden pimujen kanssa...eikun mietipä kerrankin vaimoasi niiden miesten kanssa.
Jos alkaa tunteita heräämään, laita ne järjestykseen ja pysy järkevänä. Ymmärrä mitä tunnet ja mitä se pohjimmiltaan tarkoittaa. Olet sokea tunteillesi ja positiivisille asioille. Mitä kauheampia asioita ajattelet, sitä enemmän tunnet. Herätät itsesi.
Laittakaa huusholliin tuuletus ja rytmit sekaisin. Kun olette pari kertaa lentäneet erillänne, tehkää treffit ravintolaan ja sieltä kotiin...pane poika parastasi.;)...tai joku muu tekee sen enmmin tai myöhemmin. Katso naistasi, meinaatko ettei kelpaa?
Tämä auttaa minua kun alkaa turruttamaan ja jo on taas virtaa ukossa, kun ensin hieman synkistelee mielessään asioita. Näkee, että asiat ovatkin hyvin.
ja vie eukkos makkariin ja keksi jotain uutta...ja rohkaise häntä tekemään saoin. Tutustu naiseesi uudellen ja rakastu taas. Se on pitkän suhteen salaisuus. Löytää itsensä ja toinen uudelleen, kun ne ovat hukassa.
Ja arkipäivän asioista. Kun vaimosi on kerännyt, pessyt, laittanut kuivumaan, ottanut kuivamasta, , niputtanut sukkasi, vienyt ne omalle paikalleen - Pukiessasi niitä sukkia. mieti häntä tekemässä sitä yksinään. Ajattele tarkoin...näet hänen kuvansa silmissäsi...mitä hän miettii, miltä hänestä tuntuu, mitä hän tuntee kuvassa silmissäsi? Jos et osaa vastata ja tulet surulliseksi, et vielä edes tunne vaimoasi.

On monia keinoa psyykata itseään...
 
Viimeksi muokattu: